trött tjej här borta..

Hejsnan tjejer..

Dte var ett tag sen jag skrev här, antagligen för att jag inte orkar. Jag tyckr dte är lättar att skriva på fejjan:)

S- Krya på dig, det går nog snart över:) Rekomenderar du filmen? haha, jag trode det utalades (jag läste inte rikigt) Twiglitt, alla började skatta åt mig.. Jag har också massor av plugg. SJukt jobbigt. Men vi stöttar verandra. Mitt tips om man inte kommer på att skriva något bra. SÅ kladda ner allt du vet så att du kommer igång. Då får man oftas nya idéer och liknande.

L- ja, det bli nog bäst att kanske åka ner till apollo när ni kommer till mig? Låter det bra? Det är med att du int egillar din kropp osv. Jag vet hur du känner, känner precis likadant. Men jag vet att ingen tycker att du är tjock eller ens mullig. Du har ju inget fett på kroppen alls för sjutton gubbar. Men om du kännder det själv är det svårt att övertyga dig. Du har världens sexigaste kropp:)

F-hittade du någor på stan? Du vet jag ringde och du sa att du skulle till stan.

Jag var på stan med mammi idag, Vi kollade på julkallap till mig och vi hittade en massa fina saker:) åh, vad jag längtar till jul nu.. Vill framför allt  ha loooov. Träffa er,

M- hur går det med ditt eng tal? Inga problem va? Jag mnar du är ju proffs:)

love / E


Advent imorgon

Hej tjejer. Sorry för min frånvaro. Livet har kännts väldigt tungt men nu börjar allt lätta upp igen. Jag satsar på att gå ner i vikt, jag mår riktigt dåligt över mig själv. (inte meningen att ni ska skriva "nee du ser bra ut" lalala för jag vet exakt hur jag ser ut)

Här har det varit lite kallt och så men jag skulle vilja beskriva göteborg som en grå slämboll i kanten av ett obetydligt land.
Jag och sebbe firade ett halvår! Det va sjukt mysigt! <3<3 Vi var ute och åt supergo pasta, sedan hyrde vi film bland annat :)

idag ska jag kolla på min lilla lilla syster som ska ha dansuppvisning. Mimi ska dit också. Börjar få upp mysig julstämning här hemma. Älskar juulen.

Vi måste boka resa nu!!! vi måste höras allihopa! eller kan vi ta det över julen hos E? pusssss /L


En ny favorit



Såg twilight igår och ja, den är nu officiellt min nya favortifilm.
Är fortfarande sjuk om ni undrar.
S


sjuken

Ja kom igen nu tjejer det är inte kul att skirva om man inte får något tillbaka!
Jag är sjuk företsen. Sitter hemma med ont i halsen :( Jag har vääärldens jobbigaste uppsats på g. 7 sidor lång tack så mycket. Vetenskapligt skrivande också, så jag får inte skriva något vad jag själv tycker, utan jag måste hitta all information om vad någon annan har sagt, och jag hittar inget! BAAAAAAAAAAAAAAJS. Så, nu har jag delat med mig lite av hur jag känner mig nu. Men det är i alla fall fredag idag, så en liten gnytta ljus lyser in i mitt fönster. 
/ S  

Golden Train

Underbar låt! Golden train- Justin Nokuza

hej tejer, tycker det bara är jag och S som skriver :( come on!

Jag kan inte sluta tänka på twilight, FÅ INTE FÖR HÖGA FÖRVÄNTNINGAR NU, men gud vad jag gilla den, åhhh, Edward e såå snygg, SEEXXII! hihi
JAg vill se den nu!!!!

F

miss u by the way

Bra Television

Åh F jag har velat se den jätte länge! Nu vill jag se den ännu mer! :D
Snökaos i Sthlm idag. Det är STORM här. Jag skojar inte. Snö snö snö och en väldigt massa snö. Jätte mysigt...när man är inomhus. Lite mindre lyckat när man är utom hus må jag säga. Men hey, jag ska inte klaga, jag är ju inomhus nu i alla fall :)
Ibland undrar jag om mitt liv skulle bli bra tv, som the hills ni vet. Lördags natt skulle i alla fall blivit ett toppen avsnitt i så fall. Drama drama drama! Det var en väldigt lyckad men händelserik kväll med allt från stöld, slagsmål, bråk, oväntade hook-ups, tjuvjakt, polis och en väldigt massa dans och söta pojkar. Bra beskrivning eller vad säger ni?
XOXO
S


sad day

idag har jag sett twilight, ville bara säga att den för tillfälligt är min favoritfilm. jag älskar den. ville inte att den skulle ta slut. 
puss haj
F

vinterland



Hola chicas!
Igår hade jag filmkväll med två kompisar och vi såg Narnia - prins caspian. Har redan sett den men den är ju så bra. Åh jag är kär i både Caspian och Peter! I alla fall så blev jag helt inne i filmen (som jag alltid blir av sådan filmer) och ville bara hoppa in i fantasi världen. Och det bästa är, att i morse när jag vaknade såg dte ut som på bilden utanför mitt fönster! Så jag och M har precis varit ute i skogen och gått en lång promenad.
Nej nu måste jag ta mig tillbaka till verkligheten. Måste börja göra mig i ordning pronto. E har nämligen sin 18 års fest + middag ikväll.
Hoppas ni får en trevlig kväll! 
Love  S


Höstblandning

Hej mina favoriter!

Nu sitter jag här i mitt rum, har precis ätit frukost och nu skulle jag vilja åka till stan, tänkte så här vem ska jag ringa... så klart! E, L, M eller S men ni bor inte här... Då blev F ledsen...

Igår träffa jag två av mina bästa kompisar, ni har träffat båda... Det var supermysigt, vi har inte träffats på superlänge så det var mkt roligt! 

Vad har ni för er tjejer??

vi får flytta våra diskussioner hit ist för att ha dem på fejan:P

L jag har nu också köpt lite av höstblandning, tar av den varje morgon! jag älskar den! 
 
love U 

//F

191108



Hey gays! Sitter och lyssnar på Celine Dion- oh holy night. Får värsta julstämningen här borta. Innan ville jag bara ha sommar (okej dte vill jag fortfarande) men nu är jag helt inställt på julen! Det snöade ju här i söndags. Var det bara här eller har ni också haft snö? Det är snorkallt här nu.
Vet ni vad vi ska göra imorgon? Vi ska på Saco-mässa. Det är som gymnasimässan fast om universitet (ni vet när man får gå runt till en massa olika stånd som representerar olika skolor.) Sen kan man gå på en massa föreläsningar etc. och få all information man behöver om fortsatte studier överallt i sverige och utomlands. Bra va! Då tänkte jag fråga en massa om Lunds universitet L! Vi fattade ju ingenting av deras hemsida så det här är ju perfekt! Om du vill att jag ska ställa  några frågor åt dig så är det bara att ringa.
Snöiga kramar
S

Only you-Joshua Radin

Jag hjärta er. Du med Sara. Förlåt.

God morgon med lussebullar och papparkakor

Godmorning starshines!
Känns som om vi har förflyttat våran diskussion härifrån till face. Vi får inte glömma bort vår kära blogg!
Vet ni, det är bara två veckor kvar till första advent! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Var dte inte nyss sommar?
Hoppas ni får en trevlig dag i skolan!
LOVE YOU
S

sliiim

Hej älsklingar! Tack för att ni tar er tiden och skriva vad ni tycker! :D Ni är verkligen de bästa kompisarna man kan ha!
Jag ska på mässan imorgon och ställa massa rågor.. E du är bäst som kollar upp massa! LOVELY! <3
måste fortsätta plugga (fredag) usch! puuuss /L

come on over

wat's cracking yaa? Här sitter jag en fredag eftermiddag och försöker skriva ett eng tal, men det GÅR BARA INTE. istället skrivewr jag här. suck suck suck. Vart har min insperation tagit vägen? Den här helgen ska jag bara ta det lungt och umgås med vänner :) ska bli skönt. och plugga ska jag göra. plugga plugga plugga plugga.

J har förlåtit mig tror jag:D

    /M

snart helg..

.. så häng i. Snart får vi våran belöning.. HELG! Veckans höjdpunkt.
Jag hinner inte skriva så mycket för jag har haft fullt upp med at kolla hotell. haha
Har skickat er alla varsitt mail på facebook. Så gå in och kolla! Hörs senare

/ E

ett inlägg om dagen är bra för magen

tjenixen girls!!!!!!!!!!!

härlett M :D:D:D:D

jag vill äka till NEW YORK, försöker övertala mina päron! haha! jag är så avundsjuk på dig E som ska dit! 

snart JUL!

löööve ya 

F

Bringing sexy back

weeei look who's back on track :D MEEE! jo tack F det är bra tjena läget själv?
Att bo på ett hotell med frukost som ligger på starnden och har pool är ju bara helt to dieish! Låter verkligen toppen E :D

Jag har skämt ut mig och varit elak mot J (han som jag berättade om). men orkar inte ta det här så ni får veta på telefon. Tack E för att du vill prata med mig och är så gullig och go (NOOOOT)

/the one and only M

HEJ

förlåt E, men jag har inte hunnit denna veckan, har haft PLUGG, men nu så...
jag är helt på Laganas, låter mkt bra, E du är så bra som tar tag i det hela, hur var det med hotell? finns det något bra? 

L, hahah såg att du nyss ringde, men nu är det upptaget? :P
har du pratat med syo?
detta är så svårt, jag är rädd att du gör ett förhastat beslut nu, du måste verkligen tänka igneom det! jag om någon vet! :P

fördelar med sam:
- VÄLDIGT ROLIGA MÄNNISKOR, tycker jag, lite mer lika mig som jag kommer bra överrens med, men det finns ju undantag!
- intressanta ämnen! 

nackdelar med sam:
- inte lika brett som natur
- PLUGG, pluggandet försvinner inte, kan jag garantera, men du pluggar på ett annat sätt, mycket att lära sig, årtal, händelser, personer osv. medan natur är mer att förstå... svårt att förklara

fördelar med natur:
- bred linje, bra grundutbildning
- allmänbildande

nackdelar med natur:
- mkt att plugga, mkt att förstå
- lite "tråkigare klass",/ " inte lika många som festar"men det är ju också vad man gör det till

L du får nog skriva ner vad du vill kanske en typ sån här +/- lista och räkna ut vad som får mest + 
svårt att säga vad jag tycker i i DIN sits, med hänsyn till din skola, hur de är som går samhäll om de är roligare, om de tär bra lärare, om du tycker samhällsämnen är roliga, lämna naturämnena helt bakom dig!, hur din bäsizz gör då? MEN om du verkligen inte trivs, varken med personerna, eller ämnena kan samhäll vara något att överväga. 
Update Me så kan vi prata :)
svårt L...

S hahah så kul det var :D var du ute? lät som du hade kul? :P

M Läget???? :D 

F to the best

Godmorning starshines

Godmorning starshines! Hoppas att ni alla har sovit gott och att ni är redo inför en ny skoldag! :D
Idag efter skolan ska jag ställa upp i Ms film som hon gör i skolan. Har redan gjort några scener och idag ska vi göra några till. Tror den blir riktigt bra faktiskt! Efter skolan är vi ett helt gängs om ska träna ett  pass, något M kallas för MÖRDARPASSET. Jag ser INTE fram emot det...
Förlåt E att jag inte svarat. Men du har varit jätte duktig med all information! Bra att någon tar insiativ! Jag tycker att Laganas låter bra för som du sa är det ett party ställe och det är ju det vi vill ha eller hur? Samtidgt så finns det kanon stränder och utflyckter. Jag tycker att det låter perfekt!
L, jag tycker som E. Du måste ställa dig själv frågan: Vad vill jag jobba med sen? Om Samhäll är dte enda du behöver för att komma in där du vill så är dte kanske onödigt att gå natur. Men om du vill ha alla dörrar öppna så kansek du ska välja natur. 
F, tack för ditt lilla samtal i lördags haha! Hörde inte vad du sa, bara att någon skrek och hade sig.  ;)
Nej nu måste jag göra mig i ordning så jag inte kommer försent till skolan! Tror jag kommer få tillaka en uppsats idag så önska mig lycka till!
LOVE YOU
S

trååk

vad tråkigt att ni inte uppdaterar bloggennu när jag varit så duktig. Hr någon anan kolla upp lite saker om Grekland? Skriv det då så kan vi ju disskutera. Blir lite svårt om ingen mer än jag skirver... / E

fort 2 Grekland

Har nu hittat masssa mer mysiga öar på grekland. Men vi vil ha party eller? Då ä det ju Laganas som gäller.. Men om vi vill ha party men betoning på typ mer bad, utflykter osv har jag hittat andra öar.. Vad säger ni?

/E

fort. Grekland!

hejsan tjejer!

Jag har läst runt på olika sidor och kommit fam till att vi skall åka till Laganas. Jag tror det bli det absolut bästa för oss. En rikig party ö, men fina stränder och härliga båtutflykter till genuina stränder. Jag har även kollat hotell och hittat några rikigt bra med överkommliga priser. Laganas har även de finaste stränderna på ön och bjuder på vatten sporter och man kan även snorkla och dyka!! fasiken vad mysigt, huh?

 Apollo bli nog bäst att åka med eftersom dom är specialicerade på Grekland och är den ända jag hittat som går till Laganas. Apollo är också perfekt eftersom deras plan går tis till tis.

Men jag snackade med mina päron och dom sa att det kunde bli svårt att boka plan och hotell själva ( int eåka charter och där med vara borta 10 dagar) eftersom det är fösrta gången för oss (vissa av oss iallafall) och med charter fixar resebolagen allting som buss till hotell från flyg osv.

Eftersom Laganas är revlativt litet (om man jämför med ex kreta oh rhodos) borman nära strand och bargata vart man än bor! Lovly.

Jag hittade ett hotell där frukost ingår för 6000kr ligger precis på stranden och har pool.:)
Ring mig om n vill veta mer om namn osv

/ eran fixare E;)

Grekland!

Rhodos
Kreta   /E

söndag!

hejsan!

Har ni spånat på vart vi skall åka nu? Jag tänkte kolla lite idag:)

S, hektikst helg du har:) Full fart. Det är väl så det skall vara. Duktig du är som gjort klart din uppsats den blev säkert kanonbra.

L, om jag skall vara ärlig så har jag två alternativ.
    1, gillar du naturämnerna? Är du bered 'att sitta söndag eftersöndag och plugga kemi?
     2, gillar du Samhällsämnerna? Är du bered att sitta och plugga Historia varje helg?
Jag tycker också att du skall ta hänsyn till din friidrott. Skall du sluta ller skal du fortsätta? Jag vet inte men jag tror att NV tar mer tid. Jag menar Om du väljer samhäll är du ju färdig med matten osv. Du kanske känner för att bara vara dig själv och umgås med komisar ett tag? Eller vill du ha kämpat som en dåre och ha alla möljligheter i världen när du går ut? 

Jag skulle nog säga samäll eftersom du inte ens vill gå typ chalmers eller något liknande efteråt. 

Idag blir det plugg plugg plugg plugg plugg för min del! Önska mig lycka till
Love from E 

Godmorgon

godmorgon töser. Hinner egentligen inte skriva, måste iväg och jobba. Men ett litet snabbt inlägg ska jag nog hinna med! Har bara sovit fem timmar i natt så jag hoppas att jag fungerar nu när jag ska öppna. :/ Aja.
Åh L vad gott det lät! Blev jätte sugen! Jag vet inte vad du ska välja men jag kan skriva mer om det ikväll för nu måste jag göra mig i ordning!
S

Höstblandning

F jag älskar verkligen teerna du gav till oss! :) Sååå goda! Jag sitter just nu med höstblandning, skummad mjölk, honung och kanel på toppen! Smarrigt! När mimi kommer hem ska vi ut och jogga :)
klockan är 6 och jag sitter och pluggar, vilket liv :P
E jag har ingen aning om vad jag ska göra.. kan inte alla bara skicka ett inlägg  " sam eller natur" skriv vad ni tycker! jag vet att jag ska bestämma själv men jag vill ändå att ni skriver något.. :) hih
PUSSS / L

vadjaghargjorthittills

hey gay. Hoppas allt är bra med er!
Har äntligen gjort klart min psykologi uppsats. L, det gör ingenting, du skulle inte kunna hjälpa mig ändå. mina päron fattade inte äns.
I går var jag på 18 års middag hos en tjejekompis och sen hade hon  fest. Tack för att du rädda mig E! ;)
Idag har jag först lunchat med några vänner och sen åkte jag och M och gymma. Nu måste jag hoppa in i duschen innan det bär iväg till krogen!
Puss och kram skumbanan!
S

That's Amore

idag ska jag gå på stan med mamma och kolla på en jacka, fick pengarna tillbaka för den jackan som hela tiden gick sönder så jag palla inte den, men nu blir det svåra att hitta en jacka för allt är typ slut, men vi får se...
ikväll ska jag till en tjejkompis på middag, supermysigt:D:D

L skitbra med jobb, jag ska skriva ett cv snart och lämna in till lite olika så jag kan tjäna littta pengar:)
det är mina projekt nu:
skriva cv
ta körlektioner

var på den kundkvällen i veckan, jättekul! det var modevisning och sådant.
man fick en goodiebag med:
Filippa K- trosor
Mac mascara (inget test dvs. utan en riktig)
tuggummin

nä  nu måste jag sminka mig för vi ska sticka till stan snart :) 

kisses//

F

Heeelg!

Hej tejer!

Äntligen helg..
Haha, jag skulle också vilja kunna supa skallen av mig om jag ville..bara sådär. Men jag håller migtill min grej.. Känns som om man skall ta till vara på det jag håller på med på ett bra sätt.

L, skönt att du har jittat dig ett jobb. Du behöver verkligen inte gå ner ivikt. Du har ju en sjukt tight kropp ju.
Lycka till med pluggandet också. Har du förrästen bestämt hur du skall göra med linjena?

Min hleg ser ut så här:

Lunch med några polare

Träffa Lina

Släkten

Plugg

helt okej helg faktikst..

Nu har det hänt något konstgt här.. Texten är sjukt stor och fet. Jaja, ni får överleva.

Ha en skön helg
/E





Jobb i sikte

Nu har jag varit på jobbintervju :) tror att det blir ett jobb påica faktiskt! SÄ gött med 100% ob! LOVELY!
Ikväll ska jag var med min pojkvän, imorgon börjar det seriösa pluggandet på allvar! det låter härligt att supa skallen av sig men just nu är jag för trött och segig!
E det låter underbart när du känner att träningen går bra! :) Jag har som mål att gå ner i vikt nu. haha åt bara en "liten" kockosboll idag. Jag och mimi har något som vi kallar för "fredagsbollen". Vi går till ett visst cafe varje fredg :) mmmm
Det är VÄRT DET. Nu ska jag ut och powerwalka. pusspåer / L

pupupupupupss

jaag saaknar eeer


nu är det helg hej och hå jag ska supa skallen av mig hela helgen tjodahej :D /M

girrrrrrrls!

Tjabbatjenahallo!

Hur är det fatt?
Jag saknar er otroligt mycket.

Jag älskar min träning. Jag bli lycklig av at träna:) Det är min favorit hobby. Haha
Skaffa er en hobby:) det gör en lycklig

tråkigt inlägg..

puss e


Hahaha värsta arbetet någonsin

Idag har jag lämnat in mitt första arbete som garantert kommer att hamna på G nivå :) Kul va:P hahah jaja nya tag! Jag vet att jag skulle ringa dig S, men jag har verkligen inte hunnit. Nu kommer min pojkvän snart och vi har inte setts sedan söndags så jag måste vara social mot honom.. måste skriva fort han får ej se bloggen.. ;) Men S jag älskar dig och ringer imorgon.. LOVAR!!! <3

haha F det hjälpte på mig :) jag hade värsta leendet på läpparna och det blev bara bredare  när du undrade om "det hjälpte". haha klockrent. Det där med att livet är kort är något vi bör tänka på också! Så sant så sant.. jag tror inte att man inser  det för än man ligger på dödsbädden. hmmm idag har jag varit i skolan, det blir en underbar helg med massa plugg!! Men E vi borde hinna med en liten fika? :)

Jag vill ha er här NU  mina små älsklingar! Jag tänker på er otroligt mkt!!
puuusssss

tjo

LÄGET? 
imorogn ska jag på en kundkvällsfest på en affär här i stan, ska bli jättekul, de bjuder på snittar och dricka ;). vad har jag mer för roligt att berätta... hmm.. inte långt kvar till jul nu, kan ni fatta det ,snart julafton och nyår, MYSIGT! vad sak man önska sig?? hm, ett Thomas Sabo armband tror jagi alla fall... 
har ni någon bra idé om vad man kan önska sig? 

älsklisar

FFFFFFFFFFFFf

afuckingclockwork

Hejsan hoppsan i lingon skogen!
Hade mitt webbdesign prov idag och jag tror det gick bra. En sak avklarad, nu måste jag ta tag i nästa. Sitter och skriver på en psykologisk ananlys om filmen "a clockwork orange" som är världens jobbigaste film. Hör ni själva hur det låter: en psykologisk analys. Fy fan. Men nej juste, jag skulle ju sluta vara deppig i bloggen. Så nu tänkte jag berätta något kul i stället.
...hm..
jo jag kan ju säga att jag hade min roligatse ute kväll i lördags. Har kommit på att dte är kul att gå ut på krogen nu. Haha. Sen har jag min första körkektion imorn, det blir kul. Och ikväll kan man ladda ner ett nytt gossip girl program! YAY!
Jag har föresten köpt en sån där halsduk nu, den där gråa som jag titta på ni vet L och F. Så nu kan jag tänka på er när jag går och kurrar in mig i den i höstmörkret. Min luktar föresten får, gör era de?
Jag älskar er
S

död åt skolan

hej tjejer. Haha våran blogg har verkligen blivit depp. Men va fan, hur kul var det att gå till skolan imorse? Jag tyckte inte att det var sådär super. död åt skolan. Jag har prov imorgon, hoppas det gåt bra. Men vet ni vad, jag går snart ut! NO MORE SCHOOL FORE ME! Mohahaha!
Idag jobbade jag på HM. Bra att få en fot in licksom.
L, känn efter vad du vill göra, du lever bara en gång! Men prata med syon det var en bra idé!

E, jag känner lika dant. F, tack för lite positivt i bloggen, nu känns det lite bättre.
Jag saknar er, ni är bäst!
/ S


lalala

skriver första gången på länge nu...vad jag är dålig på detta, msåte skräpa mig
jag saknar er alla
L har rätt no mooooore depp, serious! jag vet det är svårt att inte må dåligt! jag mår kasst ja me! vet inte riktigt vad jag ska säga för att få er på andra tankar... men jag kan säga att jag älsakr er och tiden gåår sååååå fort jag lovar er, lev nu, snart är dett sommmar, jag lovar det går superfort, snart är vi i b-beach, ligger på t-holmen, käkar räkor på min brygga, chillar i jacuzzin, UTE O FESTAR; oooocch vi är skitbruna efter grekland
funka det?
love you
F

Sov sött!

God natt älsklingar!
Sov så gott!

Jag håller med dig L, "du lever bara en gång och den gången är nu. Det finns bara en som vet hur du skall leva och det är du" Jag tycker citatet är rätt bra:)

Jag vill bara säga att det är kul att vi kommit igång med blogge igen. Hur svårt kan dte vara att skriva ite här och där;)

En sak som är himla bra är att vi bor i samma stad L!

puss och kram syns på stan /E

Telefonsamtal är guld värt

Hej tjejer! Idag har det varit en riktig deppdag för mig! hahah våran blogg börjar bli ett ställe där man bara vräker ur sig depp! Jag känner också mig tom. (förutom klumpen i magen) Jag har pratat med er alla i telefon idag och det känns bra! Ni gör mig glada och vill alltid mig det bästa i världen.. Jag vill att ni ska få det bästa i välden. E jag undrar om inte meningen är att vara lycklig.. även om man har ett bra jobb, bra ekonomi, perfekt utseende etc. så kan man vara totalt olycklig om man inte har kompisar. Vi har varandra och att det vi har är äkta det vet vi allihopa. Samma stad skulle verkligen vara underbart men det är inte långt kvar tills det faktiskt är möjligt. Det är VI som bestämmer, VI har möjligheterna! :)
Jag funderar på att byta till samhäll, men jag ska prata med syon som F sa. Alla måste komma ifrån denna deppdeppdepp! Om ni har något riktigt kul att dela med er av GÖR DET <3 något som jag behöver nu...

JAG ÄLSKAR ER OCH MENAR DET TILL 100%     er egen /L

hejsvej i lingonskog.

Nu sitter jag här och pratar med L i tele:) Saknar dig vännen. Jag tycker du skall ta dig en funderare om vilken linje du vill gå.. Jag tycker att du skall leva i nuet ch ta konsekvenserna när(om) dom kommer. Vill du läsa sahäll nu så tycker jag att du skall göra det.

Jag känner mig lite tom.. Jag vet inte rikigt vad meningen med livet är. Vad tror ni?

Iadg har jag tränat och varit i skolan, så som en vanlig dag ser ut för mig. Hur kul är det egetligen? Nej, jag skall inte klaga, jag älskar att soptra verkligen. Men ibland är man sugen på nya saker.. Jag vet inte vad jag menar men jag känner så ibland..

Jaja, allt känns depp för jag vill verkligen vara med er idag...

pusspusss
love /E

continue were i left it

Fan jag vill inte gå tillbaka till skolan imorgon. Jag orkar inte. Jag är verkligen depp. På tåget hem var jag verkligigen hur nere som helst. Det käns inte alls kul att komma tillbaka till verkligheten. Nu är allt som vanligt igen. Här sitter jag och och där sitter ni, så långt ifrån varandra. Serri, varför bor inte vi i samma stad? Hur ska detta gå, jag saknar er ju redan!
/ S


Tillbaks till gamla vanor?

noo way! (Hej tjejer)  Det var underbart att ha er här! Nu ska livet forsätta... med avstånd från varandra... MEN det betyder inte att livet ska vara segt utan att vi allihopa tar nya tag! :D jag känner att jag vill göra något med mitt liv men att jag står och trampar vatten. Usch vad känslan är jobbig. Jag borde verkligen ringa min tränare och prata men jag gör det inte för jag tycker att det känns pinsamt att jag inte tränat . BLÄÄÄÄÄÄ
DEPP! bra ord E. Imorgon ska allt ta fart igen! plugg, jobb, träning, (och allt annat som man vill hinna men inte hinner)
HERE I COME! / L

Depp

Fan vad deppigt att inte få vakna upp tillsammans med er. Inte få äta frukost tillsammans me er. Inte få lotta om vart vi skall sova. Inte bråka om vem som skall duscha fösrt. Inte få prata hela nätterna långa med er... DEPP!

Saknar er redan...

/ E

RSS 2.0