SO LONG SUCKERS

NU ÅKER VI !!!!! Ses där underbar ni! Puss och kram! Ni är bäst!
/ S och M

Nästa sommar!!

Tjejer, vi måste bestämma vart vi skall åka nästa sommar. Skall bli så kul:)

    / E

Hur svårt kan det va´?

Tja Tjejer!

Imorgon skall jag tävla, det skall bli så kul.. Är taggad som vanligt. Det är en väldigt stor tävling med internationellt motstånd:) Önksa mig LYCKA TILL

Har jag berättat att jag börjat övningsköra en del? Det är super kul att köra bli ju!

Nu blir jag besviken på eran dåliga uppdatering! Är det ens någon av er som läser?

SAKNAR ER!
SNART VI IGEN!


the one and only / E

När kommer sommaren?



















       / E

Big Girls Don´t Cry

Hej snyggingar!

Idag skall jag göra ett nytt försök:)

Okej, vad har hänt under mitt sommar lov?
Jo, jag har gått ut 9:an och det firades med en hemlig fest med 4 andra skolor. Den går till så att eleverna inte vet vart den skall hållas sedan på skolavslutingskvällen träffas man och blir in slussad i olika bussar som för än till någon festlokal. Jag måste säga att den kvällen var helt undebar (förrutom knotten...) Väl inne i festlokalen bjöds det på trerätters middag. Maten var kanon god. Mellan måltiderna var det en komiker som underhöll oss. Det var också väldigt lyckat. Sedan var det dax för dans.. Det var otroligt roligt skall ni veta. Tänk er 400 ungdommar stå och hoppa och skrika av glädje till musiken i mer än 4 timmar. Jag hade dock lite för höga klackar på mig (kunde knappt gå dagen efter) men det känns sorligt att inte komma tillbaka till min gamla skola... Men men alla behöver väl förendringar?!

Min bror har även tagit studenten:) GRATTIS till honom.

Jag har även hunnit med att fria midsommar in B-beach, vi var hos familjen T . Jag saknade er, kunde inte låta bli tänka på att snart kommer det vara vi dyngnet runt 24/7:)

Jag har även hunnit jobba lite. Dels igenom att träna småbarn i min idrott och sen även lite i affären. Lönen har jag dock hunnit köpa upp. Jag har köpt mig en über söt oddmolly tunika och en diamant ring (!) Så jag får nog leva fattigt resten av sommaren.. Nä, men det löser sig nog.

Vet ni? Jag såg Sex and the city filmen igår. Den var super bra, ni måste se den. Filmen handlar ju rätt mycket om vänskap och ni kommer förstå när ni ser den att den vänskapen dom har är inte många som har. Men jag vågar påstå med all säkerhet att vi har den. Det känns så undebart att ha er, veta att vad som än händer kommer vi alltid vara lika när vänner.. Våran vänskap är obeskrivlig enligt mig. Från det ena till det andra, M den där bilden du visade här i bloggen för ett tag sen, den där när SJP har höga knästrumpor på sig. Den outfitten hade hon i filmen. Snacka om att jag tänkte på er under filmen.. JAG ÄLSKAR ER M,S,L,F.

Men nu får det vara nog, innan jag hinner radera allt igen;)

Ha det bäst
äkta kärlek
/E












JAG DÖÖR!

Precis i denna sekund raderade jag mitt livs längsta inlägg! Hade skrivit allt jag gjort under hela lovet, jätte detaljrikt och sedan så tryckte jag på fel knapp och vipps var allt borta. Ett tag trode jag att jag skulle slänga ut datorn igenom fönstret...

Jag satt och skrev i 20 minuter.... Jag är ledsen men jag orkar inte skriva om det!!

men men, kanske gör det imorgon i stället. Bättre lycka nästa gång eller hur brukar det låta?

saknar er obiskrivligt mycket
pusspusspusspuss

/E


Söndag 22/6 11:14

Hej tjejer. Är lite besviken att det inte är några nya inlägg. Är det bara jag och S som inte har glömt bort den här bloggen?
Det är inte långt kvar nu, vi åker i helgen :D
Vi har haft en helt underbar men kaosig midsommar, men den historien får ni höra sen, FACE TO FACE :D
Ska kila iväg och jobba snart. Snart blir jag ledig hur länge som hällst :) då får jag äntligen ha på mig nagellack, woho!
Håkan kommer till Allsång på tisdag :) men jag tror jag jobbar då är så besviken. men jag såg honom på grönan förra fredagen. Allstå det är helt enkelt såhär; inget slår håkan på scen, de bara klickar liksom, det blir magi. am i right eller vaad? :D 

 weeell see you later alligator        Miss MNone

Mirror mirror on the wall..


City girls goes Country

Tack F för att du orkar messa med mig när jag har tråkigt :)behöver det :)
L är i full gång nu :) det är sommar och då blommar kärleken som bäst eller hur? :)
jag tittade på notebook igår, asså OMG! jag storbölade! underbart vacker film! har alddrig sett den innan.

jag tittade också på alla barn i byllerbyn. de påminner om oss i b-beach. det är inte långt kvar nu. jag saknar er oerheört-.

M


lala la kommer inte på någon bra rubrik

ojojoj vilken dålig uppdatering! Skäms på oss alla! Nu har i alla fall alla sommarlov am I right? Jag har i alla fall hunnit med mycket på denna vecka. Jag har varit i både helsingborg, Tyvik och Göteborg! I Götet träffade jag underbara L! Synd att du inte kunde komma E, skulle så gärna vilja träffa dig där! L RING MIG NÄR DU SER DET HÄR! Visste att du skulle glömma bort det haha!
Så himla snygg bild du har på facebook F, den är alldeles underbar!
Puss på er alla! / S



Grattis till MK och Ash Olsen 22 år igår!

ingen kickar fotboll som han, Zlatan ja sa Zlatan

SVERIGE 2-0 HELT JÄVLA GRYMMA TJALALALALA LALALALA!

haha vem är det som har skrivit det senaste inlägget? :)


The one and only M

!

I TOOK A LONGER "WALK" THAN EVER BEFORE!

Jag lovar att ni vill ringa mig och fråga vad som hänt!!

Ännu en dag i solen

L vad roligt :D jag vet jag vill också ta studenten!
förhoppningsvis kan vi umgås med han Fabbe, den snälla bland idioterna, i sommar också :)
Idag har jag bara varit på en äng med klassen och degat. nu ska jag ut och sätta mig i solen igen och sen ska jag jobba.  har precis tittat på gamla bilder på oss. jag saknar er så!!!!!!!

världens godaste glass har kommit tillbaka :D cornetto citron har varit borta i 10 år och NU ÄR DEN HÄR IGEN! :D

/M

god morgon<3

Jag stannade hemma från skolan idag. Har ont  i halsen.. ska försöke hinna plugga mkt till imorgon. Först ska jag kolla runt på lite bloggar.. :D mimis brorsa tar studenten idag:) S och M de är inte långt kvar för er!!
Ja konteakterna jag har fått lär nog komma till "användning" i sommar :D det blir råball!!!
ska borsta tänderna nu!" pusss / L

Driving on sunshine

Det är sommar nu tjejer, helt UNDERBART! Låg ute på verandan i idag efter skolan och solade. Nu är kl 19.35 och jag ska snart åka iväg till mitt favorit gymm och träna. Mamma har köpt en vespa som jag precis provåkte. Skit kul! :) åkte i kvälls solen i bara en klänning och barfota, kändes hel mysigt.
L, du brukar ju altid vara på sånt topp humör. och jag blir nästan arg på dig när du säger att du är tjock. du har en jätte snygg kropp! och inte så mycket som en droppe fett! och du kommer känna dig på topp snart igen, jag lovar :) snart är det sommarlov och du kan göra vad du vill! då kommer energin tillbaka!
vad kul med ett nytt gäng! är det några vi kan hänga med i sommar?
E, du har blivit super aktiv här på bloggen :) den där jordgubben såg inte helt fel ut.
F, allt kommer lösa sig, du har har gjort helt rätt beslut :)
S, ja ba vadå "took a walk" fattade ingenting. sen bah "ahaaaaa" ;)

peace and love /M

Skolan lider mot sitt sluuuut

Nu är det bara några dagars slit kvar! Det är värt att kämpa. Fruktansvärt skoltrött! Idag hade jag värsta dagen någonsinn i skolan, jag pallar inte mer.

Nu har jag börjat mitt nya nyttiga liv... (IGEN)  det har hållt i två dagar så det är ju positivt. Nu är det verkligen fokus på att gå ner några kilo så att jag känner mig bekväm i mig själv igen. Jag går helt seriöst runt och känner mig tjock och ful. Jag känner mig inte som jag. Usch å fy nu är det ändring som gäller. Snälla peppa mig!! Det är inte så att jag har slutat äta och så, absolut inte! Jag tänker bara mycket på att äta nyttigt.

Jag kan nog säga att jag har pojkvän nu ja... hmmm (inga komentarer) höhö

Känner mig just nu ganska deppig. Jag har fått mvg i alla ämnen under ettan , (kanske inte i engelska A), känner mig ändå inte nöjd. Jag rycker lixom bara på axlarna och känner mig neutral. Eller tom e nog rätta ordet. Träningen går inte alls bra.. inte varit där på 2 veckor nu! :O Jag har ingen motivation alls och tycker att det är jättetråkigt.

Förlåt att jag ger er ett så här ledsamt inlägg nu i sommarvärmen men jag kännde att jag behövde det. Puss mina älsklingar.. Ni är vackrare än änglar!!  (jag skrev om er på ett nationellt prov idag) :D hihi 

Puuuussss<3<3<3 / L


Årets första och absolut inte sista dopp i havet:)

Halloj alla brända kräftor(?)

Idag har jag varit vid havet och stekt hela dagen. Det var harit såå underbart! Lite färg har man nog ändå fått och bra är väl det så här lägligt innan skolavslutingen.
 
S, fasiken vad mysigt! Vem var den lyckligt lottade?

Jag shoppade en ûber söt vit klänning igår från H&M (kommer bild vid senare tillfälle)

Grattis (lilla) F:)

INTE LÅNGT KVAR NU TJEJER!

L, guud vad kul med nya människor, förväntar mig ett lång samtal snarast! Försökte ringa dig men det var upptaget. Hur går det med Sebbe? Är ni fortfarandepå G?

ÄLSKAR ER
Saltiga kyssar / E


take a walk on the wild side

Tjejer tjejer, nu är det bara 3 dagar kvar tills jag slutar skolan. Wihu!
Fräsig kräm E, tror jag måste införskaffa mig en sådan.
Jag och var på en riktig höjdar fest i fredags. Det var lokal, bar, DJ, gästlista, vakt, ja ni fattar nog grejen. fast det var en privat fest som blodnie 1 och 2 hade. Tema var "wild" så jag klädde ut mig till en "vilde" som var strandsatt på en öde ö, typ. And I took a walk with a cute boy, mihhihihih. :)
Idag jobbade jag 12.30 till 18.30 vilket var väldigt långt eftersom jag vanligtvis bara brukar jobba tre timmar. Juste har kanske redan berättat det här men om jag inte har det så säger jag dte nu: Jesse har typ blivit ihop med sitt ex igen.
Grattis till lilla F som fyller år idag! har ju redan grattat henne eftersom hon var här hos oss! Och va kul att du hittat ett nytt härligt gäng L! Hoppas vi träffar dem i sommar! Jag och M fixar med våra egna ID så vi får hoppas att det funkar! Pusssssss på er mina älskliiiingaaaaaaaaar!!!! <3<3<3<3<3 / S


1 juni

Grattis till min syster! hon fyller år! ;D Den är jag lätt på att köpa E! Tjejer jag har fått ett helt nytt gäng som är hur sköna som helst. Ska fira midsommar med dem! Vissa av dom bor i närheten av b-beach eller nja:P haaha om vi räknar (det stället vi var på fest) nära! Men jo det e ganska nära.. + lite andra ställen jag inte skriver här nu. men fatta va ball. Vi kommer ha världens bästa sommar!!!  Va på en jätterolig fest igår.:D hihihih

måste plugga nu HATA HATA HATA!!!!

nu är det inte långt kvar
snart slutar vi skolan
snart är vi i paradiset
VILKEN VECKA KOMMER ALLA UPP?
Jag kommer kunna fixa legg nästan helt säkert
hur går det för er??
puuuuuussssssssssssss<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 / L

RSS 2.0