gaahhh

skrev ett skita långt inlägg men sen hägnde sig datorn, hinner inte skriva nu för har kemiprov imon... buhu... skriver i veckan.P

love ya
// F


Utkast: SNART HÖSTLOOOV! ...

SNART HÖSTLOOOV! Det betyder shopping,fest och mys med mina favoriter!¨

Eftersom jag var den senaste som skrev i bloggen så kan jag inte svara på några av era inlägg.
Jag har precis varit och tränat och nu skall jag plugga.. Tjejer jag behöver verkligen stöd nu.. Jag har  ingen ork för någonting häri världen. HJÄLP MIG. Ibland önskar jag att jag var någon annan som var jätte duktig i skolan och gjorde alla sina läxor galant utan att behöva be om hjälp för att man inte orkar..

Jag skall göra ett tappert försök att börja plugga nu. Men jag är en sån tjej som inte kan plugga på kvällen, jag vill bara soova.

Puss och kram syns på stan
/ E

Ojoj, L hadevisst skrivit innan mig. L jag tykcer att du skall bestämma själv. Låter inte så kul kanske men det är bara du som vet om det är värt pengarna. Räkna på hur mycket det skulle gå på och om dy känner att du har råd med både de och till sommaren tycker jag absolut du skall åka:) men L skall vi ses på lördag?

Sweet

Hjälp vad jag är sockerberoende! Jag behöver också hjälp med det där jag skrev innan... Hur ska jag göra med skidåkningen? Är det värt pengarna? Hjälp Hjälp Hjälp!

Nu måste jag återgå till plugget ,kanske får tid att skriva mer sedan.. Hade en rolig helg men lite konstig.. hahah
 jag och sebbe firade 4 månader i lördags! Jag blev full som bara den!! hih<3

ha det bäst och E, jag diggar stjärnan!  /L

Höst

Älsklingar!

Förlååt, för att jag inte har skrivit här på länge. Men dte har helt enkelt inte funnits så mycket tid. Har ganska mycket i skolan och så nu. Jag har egentligen inte tid nu heller, måste plugga samhäll, matte, eng och svenska.. Men det får vänta;)
 
S- jag lovar att du kommer klara provet galant. Du är en smart tjej. Sit snygga naglar btw

F-du blev antagligen snyggast på hela kortet. Hoppas allt går som det skall i skolan också.

L- Härligt att du är frisk och kry nu vännen! Måste hitta på något snart! Vad skall du göra på lördag?

M- De var rätt längesedan du skrev men jag sakar dig och hoppas att allt är bra med dig.

Förresten, igår när jag pluggade kom jag och tänka på oss och våran tatuering. Jag är fett på en stjärna. Alla är varsin utstickande plopp eller hur jag nu skall förklara det.

  Snyggt va? / e

html fore dummies



Pallaaaa prov! Jag fattar ingenting av jävla webdesign. Tur att pappa gav mig den här boken, lär behövas!
/ S


Nailpolish

   

Hej töser. Hoppas ni mår bra, det gör jag i alla fall. Igår tog min kompis med mig på manikyr, som hon har fixat genom hennes mamma så det kostade inte ett öre för min del. Tre timmar tog det dock vilket var lite segt. Inte min stil direkt kanske men det var ju gratis så va fan! Lägger upp bilder men de blev lite suddiga men hoppas ni ser ändå.
SNART SES VI TJEJER!
/ S

Hi Girlfriends!

hej mina snutteputtgullegisar maha
jag mår bra! hur mår ni???

om fyra veckor ses vi i Götet, jag har bokat biljetter nu! jag lägntar så hääääääärrrr mmycket, MER än så!till och med! :P

imorgon ska jag ta klassfoto bläh...
nu sitter jag o pluggish lite o längtar till helgen, en av mina bästa vänner ska ha födelsedagsmiddag på restaurant! så ska bli superskoj sen ska vi vidare till en utspark för ettor, ska ändå bli kul, att DANSA och bara vara flummig tihi:) fast hört att det typ kommer vara 94 där:S inte såå kul!!!!! hahah

JAG SAKNAR ER SÅ ATT JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL

// F  

London fashion week



Hej underbara flickor. Sitter och skriver på ett svenska tal. Tack L för insperationen, ringer om jag fastnar!
Vad har ni gjort för kul i helgen? I fredags så hade jag värtsa dagen, EVER! Det började med att jag försov mig till ett prov, sen iomed dagen fortsatte hände bara grej efter grej, jag orkar inte äns berätta allt. Störtsa oturdagen på länge var dte i alla fall.
Lördagen var väldigt lyckad med en massa födelsedagsfirande. Först var det tjejmiddag hos en kompis som fyllde 17 och sen drog alla därifrån till en annan killkompis som fyllde 18. Och på dagen var jag och plockade svamp i en väldigt myggsmockad skog. På söndagen jobbade jag först men vi stängde tidigare eftersom vi skulle ha personalmiddag. Så det är vad jag har gjort, vad har ni gjort?
Nu när allt är bokat och klart till Gbg så tycker jag vi borde börja leta London! ;D
Puss och knull hjärte gull / S

fullkomligt glad

Nu när jag haft det så tråkigt under låååång tid är allt som är roligt i vanliga fall hur kul som helst! De saker man knappt tänker på annars till exempel äta frukost och läsa gp blir en slags idyll! :D längtar efter att ni ska komma hit! jag har lagt upp filmen på face nu också :D saknar er när jag ser den.. vi får göra en gbg film när ni är här! :D hihi
älskar er / L


Hej älsklingar

Nu mår jag sjukt mkt bättre!! hihi så det är dax att börja skriva på allvar igen.
Bra att ni bokar, det blir troligen lägenheten!!!!!!! :D Vi kommer ha det så otroligt mysigt! 

Ni måste hjälpa mig med en sak! det är viktigt.. behöver goda genomtänkta råd. De flesta har bestämmt sig för att åka skidor vecka 7 (8, 9 ). Jag vet inte hur jag ska göra!!! Det blir dyrt! hur mycket betalar ni och vart ska ni? Jag måste hyra utrustning också.. :(  aaaah känner att det kommer bli dyrt, är det värt det eller ej???
hmmm

jag har saknat er väldigt mycket! nu kan jag äta igen :D:D hihih  

ÄLSKAR HÖSTVÄDRET! <3  /L

  

tjing pling

Nu har vi bokat! Jag längtar så häääääääääääääär mkt!
Dålig upptadering från alla!
Puss och kram / S

"Don't you just love New York in the falls?"


Hösten är här. Idag sparkade jag för första gången för i år på torra, röda löv på marken. Fram med halsduken:)

Tjou tjejur :)
F- vad skönt med så lite plugg! jag är AVUNDSJUK.
S- Du skojar med mig 40 bast?! Hahahahaha XD du börjar bli gammal.
Hrm vad kan jag ta upp? Min helg kanske. Fredag var tatalt misslyckad men otroligt rolig! träffade världens snyggo som varannat dissade mig och varanat flörtade så jag blev såklart jätte intreserad. Fett bra grej att köra med asså. För om någon är bara flörtig blir jag, som ni vet, ointreserad, och om någon är otrevlig blir man lack och går därifrån. Så jag ville verkligen ha honom.
Anyway, lördag var bara chill hos en kompis. Söndag jobbade jag.
Jag har btw börjat umgås lite smått med min gamla kompis som har varit störd i huvudet, om ni vet? M börjar hon på.
Jag saknar er innerligt!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR ER      /M

XOXO



Hejsa hoppsan i svampkogen. Är det bara här eller är det ISANDE KALLT hos er också? huh, jag är inte riktigt redo för höst än, vill ha sommar lite till.
Ja vad har jag gjort sen jag bloggade sist...kan ju berätta vad gjorde i helgen. Fredag så var P (som brukar komma til b-beach ni vet) med familj här på middag, trevligt trevligt. Sen drog vi ut med tjejerna på krogen. Det var jätte roligt faktiskt, har inte varit så mkt drag de andra många gångerna jag gått ut (två :P) men där var dte riktigt lyckat. Hade dock väldigt ont i nacken dagen därpå efter allt slängades med håret. Haha. På lördagen gick jag och B på en totalt misslyckad fest någonstans långt borta. Det var hennes jobbar kompis som är 26 (!) som hade festen. Bland annat så var hans 40 åriga granne där, haha! Men kvällen blev ganska bra ändå då den slutade upp hos en kompis med chips och dipp. :)
Vi måste boka Gbg nu! L när kan vi komma? JAG LÄNGTAR JÄTTE MYCKET!
/ S


Hola, chicas!

Mår ni bra?
haha M du är för rolig, men jag älskar det! önskar vi boooottt i NY
helgen har varit mkt bra, hänt en del för en gångs skull. I fredags var jag ute med mina tjejkompisar på ett uteställe, mkt trevligt. sen stack vi till en fest där det var okej, stanna inte jättelänge men detvar skoj. Sen i lördags hade en av mina bästa kompsiar (blond tjej) tjejmiddag det var också mkt trevligt. så jag är nökd med helgen:)
msåte säga det det är så skönt i skolan nu har typ inga lektioner, inte så mkt läxor:) härligt är det:D
tycekr så synd om neeaaa som fick åka till sjukhuset:( men nu mår hon bättre. E vadå har du någon kille på g?
jag älskar er, och jag har tänkt på hur bra den här bloggen är. det är en sjukt bra idé av oss att hålla kontaktern så här;)
pusssillusssivptusssi F


On top of Manhattan

Hi loved ones.

Yeah what happened with the whole neckless thingie? Has anyone found anything on the internet? outherwise I think we should do it when we meet during the aotumn holidays.
L- hang in there and eat a lot of icecream. I hope you feel okey :) Love you hun
S - you're so clumsie.
F- i want to get some more details on the new class :)
E - i'm so exited about the guy. :D even if you don't like him, i don't care, i'm trilled anyway :D



So, i guess you're all wandering way on earth i'm writting in english. Well, the thing is that I'd just watch Gossip girl. And i got TOTELLY inspired. So, here i am in my fancy dress doing my nails and feeling like Blair Waldorf.
Tonight i'm going out and i'm gonna be Drop Dead Gorgeous. Choi

You know you love me
xoxo Gossip Girl

  /M

SAKNAR ER!

Hej Älsklingar.

Idag har jag varit i skolan. När jag sitter på lektionen får jag ett sms av S, Du förstår inte hur mycket jag sakanade dig och er då. (och nu)

Nu är det onsdag och det känns som om det är helg. På fredag skall jag och min kompis som tältade brevid B-beach köpa sushi och massa godis och så skall vi hyra en mysig film:) Sen får jag väl se vad som händer..

S, jäklar sicken tur du hade. Jag vet precis vilken känsla du hade, typ den värsta... Vet du vad jag och L pratde nyss i telefon om att åka till London. Det var verklign läskigt att komma in på bloggen och se att du precis skrivit om det. Men vi är galet på att åka dit.

L kan som sagt inte skriva i bloggen förtillfället eftersom om mår illa av att sitta vid datorn efter operationen, men du skall veta att vi tänker på dig L.

M, mysiga bilder du lagt upp på facebook:)

F, Vad fint det lät men halsbandet jag vill också ha en sån. Vad hände förrästen med våra armband?

Pusspusspuss eran E

020908




Ni skulle bara gissa vad som hände mig idag! Jag hade med mig min väska till matsalen, hänger den på stolen. Ungefär 40 min senare när jag sitter i kafeterian märker jag inte att jag har väskan med mig. Jag har glömt den i matsalen! Där låg allt, nyklar, pengar, busskort, mobil, allt! Jag fick PANIK! Jag springer tillbaka till matsalen och hoppas innerligt att den finns där men nej. Vi frågar mattanterna om de har sett den men det har det inte. Vid det här lagret har jag gråten i halsen. Jag går till repcetionen och kollar om någon snäll människa kanske har lämnat in den och där, där var den. Åh då var jag så lycklig, SÅ lycklig. Allt fanns kvar i den också. jag trodde verkligen att jag inte skulle få tillbaka den. Vilket äventyr! hehe.
I går såg jag sex and the city med min käre lillasyster. Den var U N D E R B A R! Funtar på en sak, kan inte vi åkta till typ London tillsammans, bara över en weekend? det skulle vara så kul! Man kan hitta jätte billiga biljetter på ryanair.
Hoppas allt är bra med dig L och att operationen gick bra!

O juste! Idag kan man ju ladda ner ännu ett gossip girl avsnitt!

XOXO / S


woaahh

hej babies
allt bra med er?
idag var jag på stan o kolla hur mkt jag hade på mitt konto jag trodde jag hade mkt mindre men så visade det sig att jag hade mkt mer än vad jag trodde, då blir man så glad, nöästan allt går till sparnadet nu fö rmin del till sommaren. woho! sen var jag o kollade på en berlock som jag ska sätt apå mitt halsband som ska stå för er/ oss:) men hitta inget jag rikgt ville ha så får fortsätta jakten någon annan dag. jag vill ju bära med mig er överallt!
SSSSSSSSS i feeeeel theee sammmmeeeee
love u guys
F

ihateeverythingrightnow



Lalala...jag har tråkigt. tråkigt tråkigt tråkigt. jag saknar er så himla mycket, speciellt idag. Blev irretarad på allt och alla och ville bara skuta ner hela skolan. Varför bor inte vi i samma fucking stad?!
kul att det är helg snart i alla fall. 
ät bajs/ S


Insparksfest!

Idag skall jag på insparksfest med mitt nya gymnasium yippi:)
Hinner inte svara på era inlägg nu.

Ville bara säga att jag älskar er..

/ E

lettherainfalldown



Regn och rusk. Mysigt när man sitter inne men inte när man cyklar hem från skolan. Jag var genomblöt när jag kom hem. Slutade halv tolv idag, gör alltid det på onsdagar, och det var då det regnade som mest. Nu, lagom när man sitter inne med sina mjukisar och en kopp te, då blir det sol. Modernatur är inte med mig idag.
Idag är det ju lilllördag, så det kanske blir utgång ikväll. Jag har ju bara varit ute en gång sen jag fyllde myndig. Men börjar tidigt imorgon så jag får se hur jag gör.
Min ända önska just nu: Sitta inne och mysa och snacka skit med en varm kopp te, med er.
/ S

Cheap monday

Hallå. Så var dte måndag igen då. hade två nya lektioner idag, webbdesign och textkommunikation. Båda verkar vara väldigt roliga. På textkommunikationen kommer vi att få göra en tidning vilket jag kan ha mycket hjälp av eftersom mitt projektarbeta handlar om det.
Nu tänkte jag kort sammanfatta min helg:
Fredag: middag hos B med lite nya människor vilket var trevligt. rakde av en killes hår vilket var ännu roligare.
Lördag: först åkte jag in till stan och strosa och åt god mat på espressohouse och på kvällen blev det middag hos E med massa söta pojkar. hehe.
Söndag: kunde inte åka på den där dansen eftersom jag jobbade men tror jag ska börja ändå för alla som var där tyckte det var kanoners. 
 
Imorn börjar jag kl 10 så jag tänkte vara hurtig och gå upp extra tidigt och ta en powerwalk. Fräsh start på dagen ju!
Sen får vi se om jag verkligen orkar gå upp imorn...

Jag tänker fortsätta med mina dagens så nu får ni göra desamma!

  
 / S


"To dirty to clean my act up"

Well. helgen har varit lyckad. kl. 3 på söndag "morgon" åkte jag hem till ni vet vem. Vi satt och snacka och tittade film i hans säng. Kom hem halv 7, sov i tre och en halv timme för att sedan gå upp kl. 11 för att åka på dans öppethus. raeggeton och lapdance var roligast :) man kände sig verkligen skit sexig när man stod och gjorde sexiga poser och dansade pussycatdolls danser till "dirty"

Hej Svejs. Ni är vackrast i världen /M

En ny vecka..

Då var det måndag igen..
Skall egentligen plugga matte men jag har fått nog.

Min helg har varit rolig men speciell:)

Fredags var jag på kräftskiva med massa härliga folk, men jag fick lite för i mycket i mig. Om jag inte har nämt det å har jag vila från träningen i några dagar då gäller det att passa på.  Jag sa ju att min bästis skulle para ihop mig med en kille, han var där. hahah lite pinsamt till en början. Båda visste att linn ville para ihop oss och båda visst att båda viste.. hahha. men dte gick bra. Han r verkligen hur snäll som helst och söt för den delan:)

PÅ lördagen träffade vi han och hans kmpisar igen och det slutade med att jag och min kompis sov över hos honom:) mysigt!

L-jag ringer dig nu, känns som om du har lite och berätta?

S-hoppas du hade det mysigt på kräftskivan:) Kan verkligen inte fatta att du skall ta studenten heeelt sjukt! You are a big girl now!

M-ring mig så fort du kan, vill veta allt om den filmkväll men du vet vem;)

over and out E

RSS 2.0