The earth says hello

Godmorgon sockerbullar! Jag har varit lite dålig på uppdateringen men det ska bli skärpning nu! Jag har så himla mycket i skolan så jag snart kolapsar. Men dte är bara sex veckor kvar till sommarlovet nu så dte är bara att hålla ut! Jag har halvdag idag så jag börjar inte förän efter lunch.

Gud va kul E med katalogen! Det måste jag se! Och L, jag är så himla glad för din skull, hoppas att allt går prima ballerina nu!
Förlåt att jag tjatar men jag måste verkligen veta nu hur det går med "nivetvad" för att jag måste fixa nu annars är det försent men jag tänker inte lägga ut massa pengar på något om jag är den enda som har så jag inte får användingen för det. Snälla svara det är viktigt!
Nej nu måste jag gå och tänka ut vad jag ska ha på mig idag! Ses SNART! Pussochkram! / S

Gårdagens outfit

505493-45


God morgon!

Nu har jag jättebrottom att börja göra ordning mig.. Får verkligen inte missa bussen. Nationella i Engelska som jag har idag är riktigt avgörande för mina betyg. Det måste gå bra! Igår var jag hemma hos Sebastian.. vi är så nära vår första kyss nu.. förbered ef för att träffa en pojkvän i sommar :D det känns så rätt! nu måste jag sticka iväg.. hoppas allt är bra med er och att jag slipper skriva monolog ;) haha puss / L

Tillbaka :D

Hej!!   (Jag har hört om det hemska som hänt, FRUKTANSVÄRT, jag fick reda på det när jag var borta.. fyy!! det känns helt konstigt! orkar inte skriva om det så jag lämnar det nu)

Nu är jag tillbaka i Sverige! Det har börjat bli dålig uppdatering här, jag håller med E. Ett kort inlägg om dagen är inte svårt att fixa!! :) <3 Min resa var helt ok! Jag är sjukt brun:) Jag får berätta över tel. Sebastian ni vet, han är helt underbar!! jag är seriöst kär... jag tror det.. paniik! jag kan inte tänka på något annat typ:P. Vi har skickat söta sms till, varandra å hörs av varje dag.. allting har blivit intensivare och jag känner att jag nog vill mer än att bara vara kompis. Men jag vill inte förlora honom som kompis och det är det som är problemet.
Jag jobbade idag, å nu måste jag plugga som en galning! Älskar er / L

Spanien imorgon!

Imorgon åker jag och min grupp på träningsläger! tjoho! Men innan det måste jag göra en So inlämmning som skall vara på 5 data skrivna sidor! oj då.... Men  idag är vi lediga så då blir det effektivarbetskraft.

Iförrgår hade jag migrän, det var det värsta. Hur jobbigt som helst, låg i sägen från 13.30 till 18.00. Om ag röde mig åt ett håll så sprängdes huvudet och sedan såg jag dimmit, sjukt läskigt var det.

Igår hade jag nationella i matte, det kan vi ju disskutera hur det gick:/ men men, få ta igen mig till nästa istället!

Men nu skall jag packa, ses om en vecka...

P.S Sjukt dålig uppdatering från oss alla. "ett inlägg om dagen är bra för magen"

/E

Hjärnan knarkar

Shit vad kul E :D Säg till när den kommer ut bara så jag kan se hur snygg du kommer att vara!

Idag har jag haft NP i svenska skriftligt. Satt i 5 hela timmar och skrev. Ugh.  Tiden gick faktiskt väldgt fort, så det var inte så farligt. vet dock inte om den blev bra. I slutet kunde jag inte granska den kritiskt eftersom att jag hade läst den så många gånger. Jag såg bara massa ord framför mig som inte gjorde nån mening. Fattar ni vad jag menar?
Sedan åkte jag hem och satt ute i trädgården och solade och pluggade, mysigt. Det känns som sommar nu, helt sjukt. Tänkte på er när jag kännde doften av solkräm.

jag är helt knas ibland. Jag såg en kille i skolan i morse, som jag vet jag känner, och jag fick total blackout. Jag kunde inte komma på varför jag kände igen honom. som tur var sa jag hej, efter att förvånande ha stirrat på honom i en minut, och log lite stelt. Sen ´fick jag panik, tänk om jag bara inbillar mig att jag känner den här snubben? Sa jag hej till en total främling? Visst, om man möter en tant som är ute och promenerar är det okej, men fan´inte i skolan där det går 2000 ungdomar. Han måste tyckt att jag var hel skum.
MEN, sen kom jag på, entligen, att han jobbade på mitt jobb. Bra Malin en kvart senare. Pluss i kanten till mig. Men då var ju otrevlig. För jag känner honom såpass väl att jag borde stannat och pratat med honom. Suck och stön. jag är helt sanslös. Och han såg att jag helt sumt stirrade på honom när jag försökte förmå mitt hjärnkontor att hjälpa mig placera honom.
Jag tänker på er tjejer. /M

Gårdagens outfit inpirerades av alltid lika stilrena Ashley Olsen.
A.O


summertime

Idag har jag varit och tränat, mycket jobbigt. De förbereder oss på en jobbig vecka i spanien (träningsläger på lördag) Iallfall kom min tränare fram till mig och frågade ifall jag ville göra reklam för ett sportmärke så jag skall komma med i en katalog när jag har på mig träningskläderna och ja, helt enkelt tränar! Kanon kul:)

Bra att du bröt depp mönstret, men jag var tvungen att skriva ner de där låtarna. Jag brukar inte lyssna på texten så mycket men nu har jag börjat göra det och låten blir så mycket bättre, det finns verkligen många fina fraser i många fina sånger:)

Fint väder i dag förövrigt, mycket plugg på det också!

Take care E (hinner inte läsa igenom vad jag skrivit, säkert mängder med stavfel men C-maffian börjar)

like gold in the afro

505493-43

Ge mig, TACK  / S

SOL I SINNET, BRUN INNE

Hey lovers.
Jag vet att alla är lite nere och deppiga efter vad som har hänt, men vi kan inte göra mer än att hoppas nu. Jag tänkte i alla fall bryta det sorgsna mönstret  så vi får lite annat att tänka på.
Jag tänkte berätta att jag har haft en alldeles underbar dag idag. Solen sken och det var inte ett moln på himlen. Min jeansjacka åkte på såklart. Efter vår korta skoldag åkte jag, Blondie 1 och Blondie 2 in till stan. Vi köpte jätte god mat (jag åt en grillad wrap med kykling och vitlökskräm, yum!) och sattes oss i Kungsträdgården med solbrillorna på och njöt av det underbara vårvädret.
Hur blir det föresten med våran lilla tripp till Götet? Det verkar som om det inte blir av? Men det är i alla fall inte alls långt kvar till vi ses nu! Det är bara sex veckor kvar till sommarlovet! SEX VECKOR! det är ingenting!
Nu ska jag gå och titta på Sunes sommar. KRAM / S


Tro, jag vill känna tro!

Du sa "inget här är givet, för sådant är livet" I dina ord finns ingen önksan eller någon lust och längtan.
Tro, jag vill känna tro
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten, känna tro igen...


/E


Juni, Juli, Agusti...

...för vindarna är varma då!

Jag är så otroligt glad för att jag får tillbringa mina sommrar med er!

image41

image42  / E


Tell me how I´m suppose to breathe with no air...

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.
Himlen så oskyldigt blå.

CARPE DIEM, man vet inte vad som komma skall....

ÄLSKAR ER

I don´t wanna lose your love..

/ E

.

Jag älskar er tjejer. Vet inte vad jag skulle göra utan er.
Man kan inte ta någon för givet och därför vill jag att ni ska veta hur mycket ni betyder för mig.
Stora kramar från M

R.I.P
vi tänker på er.

helluuu

Hej mina vänner! ja idag är en dag då man inte mår så bra, ni vet vad jag menar. Allt är bara så himla tragiskt! Tur att vi har varandra!
KÄRLEK
/F


R.I.P

505493-39      / S

R.I.P

..............................

Ring mig eller F skit tråkig nyhet.

/ sorgsen E


Portugal imorgon

Imorgon bitti bär det av till portugal. Så underbart. (träningsläger). Nu har jag en chans att verkligen komma in i nyttiga vanor igen. Jag lovar att sola och bada för er också. Ska tänka på er när jag är där nere. <3 Jag har värsta roliga berättelsen att berätta.. eller aa verkligen komisk.. men den får vi ta om en vecka när jag kommer hem. Imorse åt jag frukost med fredrik! Härligt att vi kan umgås! :D Måste verkligen sova nu... ÄLSKAR ER!!   / L

Plugg, plugg och plugg...

Hej bästisar tihi!
Jag kommer inte hinna lägga upp bilder från Paris denna veckan för jag har så himla mycket i skolan just nu! Fy fan alltså! aja men tänkte bara se så att allt var bra med er? Jag msåte säga att ni är sjukt duktiga på att skriva i bloggen! Trodde inte att det skulle bli så mycket att läsa haha! hoppas ni har det bra!
JAG ÄLSKAR ER SUPER MYCKET!  två månader kvar till sommaren eller nått nu, hang in there girls!
Många långtradare F

MK & Ashley

God kväll damer. Jag har haft studiedag idag. skönt. Gick upp tidigt för att träna. Jag och en kompis har skaffat nya nya kort på ett nytt ställe som är super fräsht. Sedan jobbade jag och kom hem i lagom tid till sesong starten av desperate! :D
Jag har gjort världens fynd, två höga kjolar från Monki som man kan ha till typ allt. Kostade bara 100 kr st.
E, jag tänkte åka till Hollywood och råka köra över Vanessa och sen operera mig till en exakt kopia. Zack kommer aldrig märker skillnaden.
Är du på? Vi kan ju ta det när vi ända åker till New York.
/M

MK & Ashley

                     Vill ha MK lädertights och gudomliga skor

Zac och Vanessa!

Hur söta är inte de här paret? Skulle gärna vilja vara i Vanessas skor;) och då menar jag ordagrant!

image35
image36image37   / E

Nonsen inlägg, men ändå!

Det är vår i luften nu tjejer, och då menar jag VÅR! Underbart.

Idag har jag tränat, snart åker vi på träningsläger:) det skall bli super kul. F, nu förväntar vi oss ett lååångt inlägg om hur du hade det i kärlekens huvudstad.

Från ett ämne till ett annat, jag har INGA  kläder att ta på mig, det gör mig galen.. Jag har bara grått vitt och svart. kul?! nej. Vad skall jag ta mig till?

saknar er sååå!
/E

Vad har hänt med min motivation?

Hej sötungar! Idag har jag haft en normal dag. (i min skola). Vi slutade efter första lektionen, (idrott), sedan gick jag och mimi på café.. Träffade lite komisar. Sedan har vi av någon anledninga hamnat i kost-rådet. Vi satt i cafét i skolan med skolans kock, rektor, mattelärare och gymnastiklärare. haha alla glodde och undrade vad vi gjorde:P hihi... När vi hade gjort lite matte gick vi ut i solen och åt en glass! Satt lite vid vattnet mitt i stan. Underbart!

Nu ska jag plugga.. Jag har matte, svenska och lite annat oroligt. F är tillbaka från Paris<333 haha S du är för söööt!! Jag saknar er tjejer! 

# Vi har sovit över på F:s EGET loft. Efter det cyklar vi ner till bryggan i solskenet. Där står båten och väntar på oss. E kör ut oss till T.holmen. Det går riktigt fort och vi sjunger på "åkte ut med båten" . Efter en lång dag med sol och bad åker vi till torget för att gå på after-ö!! Sedan är det dags att göra ordning sig inför kvällens fest! Det är ju vecka 29! #

/L

looking good today pumpkin

åh, längtar ni inte till man bara kan gå ut med ett par jeans och en t-shirt och så sätter man på sig ett par snygga pumps och voila, you looking fabulous! Jag vill jag vill JAG VILL
S

505493-34

Palla

Tjejer tjejer! Vad har hänt med skriva varje dag? Ha? Förväntade mig fyra långa inlägg nu men icke. Då får jag väl skriva själv så ni har något trevligt att läsa. :)
Lördags kväll blev en toppenkväll. Jag, M och en kompis åkte i väg till Bromma och gick på världens röj fest. ALLA dansade hela tiden, det var helt smockfullt på dansgolvet! Så där stod vi och klämdes mellan alla och försökte dansa (vilket var lite svårt när det var så mycket folk och alla hoppade hit och dit) men kul var det!
Idag har varit världens onödigaste dag. Hade en lektion. öh. Hade världens jobbigaste morgon försten. Jag var skit stressad, och jag hade verkligen INGENTING att ta på mig. Sen när jag äntligen skulle skynda iväg så tog jag cykeln till bussen så att jag inte skulle missa nästa buss (hade ju redan missat den första för länge sen) men då var det punka på den, great! Så då får papsen gå ut och pumpa den. Och då, ÄNTLIGEN får jag komma iväg. men nej, gissa vad som händer då? Jo, jag ramlar, och ont gjorde det. så nu har jag världens blåmärke och sargade händer. KUL! Vid den punkten så tänkte jag att nu skiter jag i det här, gudarna verkade ändå inte vilja att  jag skulle komma till skolan ,så jag gick hem för att aldrig gå därifrån igen. Men sen efter att far min plåstrat om mig så körde han mig till skolan och så blev dagen ganska bra ändå. imorgon har vi i alla fall studiedag så det ska bli jätte skönt. Så, nu har jag avreagerat mig lite här. Ska iväg och hyra film med Mikalea nu. Tack för att ni lyssna, älskar er!
KRAM / S


505493-33
så här glad var jag imorse

Lördag

Hej mina sockerbullar! Hoppas ni har haft en trevlig helg hittills. :)
I går var våra kära kusiner här och åt middag. Sen åkte jag till Isabella och åt chips och dipp, yum! Haha. Ja E, rykterna stämmer haha. :P Men jag orkar inte ta det här, så jag ringer dig imorrn istället! Har precis gett L hennes uppdatering. Skit snygga jeans föresten!
Tänker på er hela tiden! GLÖM nu inte att verkligen ta tag i "nivetvad" till sommarn för dte tar ett tag att fixa så om man vill ha så måste man fixa dte nu!
Pussochkramskumbanan / S

Helg!

Idag är det lördag, jag sov över hos Lina inatt. I dag var jag och min tränings grupp och spelade beach-volly boll! hur kul som helst. L jag tycker du var jätt emodig som vågade skriva till honom. sönt att vara ensam hemma.

Nu när jag kommit hem är det någ meningen att jag skall plugga men jag känner att jag inte rikirgt har orken för det tyvärr! Imorgon skall jag shoppa så skjortan står rätt ut! Jag skall shoppa jeans bikini träningskläder! 

S, jag har hört rykten om att jessi har ringt dig? Berätta!

Här är jeansen jag kommer leta efter

         
Killha                            Fornarina


Ha det bra vi hörs!  With love from / E


Städning på riktigt

Jag ska berätta lite av det som hänt i veckan. Jag och Mimi har haft det väldigt roligt. Mycket cafe på uteserveringar. Adam har inte svarat mig på facebook (bara en gång).... :( jag ska försöka lämna honom nu.. Hitta någon annan (då lär han ångra sig ;) Ikväll vill jag på fest men troligen bjuder jag och mimi hit lite tjejer på middag. Mitt stora slutarbete i detta arbetet jag har i skolan, har jag döpt till MAKE IT HAPPEN.

Nu städar jag mitt rum, en gång för alla! :) Jag går ju jämt runt och städar men det blir aldrig fint. Jag är ensam hemma i helgen.. första gången i mitt liv <3!! (mamma är utomlands och pappa är uppe i fjällen med Fanny) det känns gött! Saknar er tjejer! Längtar efter sommaren nu! Seglarveckan in my heart! (nu ska jag ringa dig S och du ska få uppdatera mig) :D / L

God natt töser

E, det var inget speciellt, bara en jag träffade i helgen. Jag berättar sen orkar inte ta det här.
L kör på bara! du var verkligen inte för på.
Jag kanske kan låna av en vän. det är inte helt säkert men jag ska verkligen försöka. Hela grejen förstörs ju om det är en som inte har. Trist att behöva lämna någon hemma :( Men kan man inte fixa så kan man inte.
Eh, ja. Döda vintern. Och Döda matte. har prov imorgon, ööh.
Jobbar numera 3 gr i veckan btw. /M



Saker min garderob skriker efter 

Elins jeans shorts
         Elin Kling är supersöt i sina jeans shorts.
         Blusen är det heller ringet fel på. Ge mig.


A.O skor

               Färglada skor till en vit klänning. Ja Tack!


Here I´m!

Tjena tjejer!

Hur är läget? Men mig är det bara bra. Jag skall på massage i dag:) gött. I morgon har vi studiedag, sjukt behövligt! F hoppas du får det underbart i Paris! det är en as cool stad. Shoppa lite för mig med. M vad var det för sms? L jag tyckte det varbra gjort, vad skrev du? verkligen inte för på! Saknar er tjejer!

Men S. kommer du kunna fixa det? Ni andra också förrästen ( ni vet vad) Jag kanske kanske kanske kommer kunna, men det är väldigt osäkert kanske kan Caroline (går i samma klass) fixa åt mig. men men

Saknar er otroligt mycket!

I know you love me;)
XOXO /E


give me some fucking tusselago

Studiedag idag, skönt! Ska ägna dagen till att plugga matte och sen tänkte jag hinna med att träna också. Fast jag är fortfarande lite småsjuk men det går ju aldrig över så nu skiter jag i det! Vart tog föresten våren vägen? Det snöar här nu! Död åt vintern, seriöst.
F hoppas du får det skit kul i Paris och shoppa loss ordentligt nu! L, kör hårt för fan! Haha. Om du vill ha han, ta han! Han kommer inte banga en sekund. Vart har E tagit vägen föresten?
Vet ni vad som hände mig när jag gick till skolan igår? Jo jag hörde massa fiskmåsar. Åh vad jag saknade er då!
Puss och kram ses på stan, KRAM / S
Ps. glöm inte att fixa ni vet vad till sommarn. Det är inte så långt kvar nu. :)


505493-26

Nu känns allt bättre än någonsin!

Hej älsklingar!! Jag och Mimi bestämde oss för att strunta i dom i vår skola, och nu känns allt redan så mkt bättre. VI har helt seriöst fått ett nytt liv! :D Jag har träffat en kille som är rå-snygg. Adam kallar jag honom. Ni vet redan det mesta som hänt;P. (inte så mkt haha)  Skickade precis meddelande på facebook.  Hoppas att han svarar. Jag är inte för på va?

Det är slut med Fredrik vilket känns bra men sorgligt. #freeedom# Nu har jag så otroligt mkt att plugga...  ORKAR INTE.  :P  Det känns så underbart att jag har er tjejer. ringer dig imorgon  F innan du åker! E snart är det fika på uteservering som gäller! S jag vet att jessie gillar dig;) hihi. M Har han inte svarat på sms:et än?? :O
PUSSAR / L


Ge mig sommar!

Hej tjejer!
Bara två dagar tills jag åker till Paris! Woho! =)
Åh vad mysigt ni två måste haft  det då. Hade också velat vara med! Och du msåte berätta för mig om den nya killen!
Föresten verkar jesse jätttegullig efter vårt lilla samtal! Woho! Go S! Du var Skitsnygg ju i lördags, diggar dina kläder som fan!
Nu ska jag träna ses Snart mina favoriter! 
Over and out  F
och en liten sak till JAG ÄLSKAR ER


måndag

Idag har varit en helt vanlig dag. Väldigt kort skoldag, men det har jag alltid på måndagar. Träffade den där speciella personen idag..pinsamt. Efter skolan åkte jag i alla fall in till stan och BK och provade deras nya ceasar baguette som var riktigt smarrans! :D Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Jag är lite små sjuk så det blir nog inte någon powerwalk för mig idag, men då blir dte mer tid till plugga i alla fall..yippi.
KRAM / S

Dagens köp


505493-23
     505493-22

These boots are made for walking

Hoppas ni hade det trevligt tjejer! Jag skulle göra vad som hälst för att kunna vart där. Jag saknar er alla så otroligt mycket.
Lördag: Jag övningskörde för första gången! Eh, fatta nervös jag var. Jag körde omkring på en liten parkering samtidigt som jag skrek av nervositet och lyckorus. Jag tänkte "omg jag KÖR BIL"
                På kvällen bar det av utåt. S hade som sagt inte den bästa kvällen och F, vad jag har hört har du skämt ut mig med. Ack och ve. Vi hann i alla fall gå hem precis innan det blev världens slagsmål. Adam, som E är tänd på, fick åka till sjukhuset. Han blev misshandlad med en spade. Det finns så konstiga människor som ger sig på folk. Helt sanslöst.



Nej nu måste jag plugga och sen ska jag dansa. Chio /M

Söndagsmys!

Nu är vi hemma hos E, L skall sova här idag! Vi har "pluggat".. not... vi har ätit massa chips o bullar och en stor hjärtklubba. mums:) haha L har träffat en kille på en fest som hon gillar as mycket! L vill göra slut med Fredrik men vet inte rikgtigt hur.

Ni ligger vi i sängen och skall snart gå och lägga oss, men innan det bir det självklart massvis med prat. E skall försöka göra så att L går från E så sent som möjligt för att E börjar sent;) Får se hur det går....

Men vi saknar er girls, otroligt mycket skall ni veta! Vi har pratat om hur kul vi skall ha det i sommar hela dagen.

I don´t want to lose your love to night!

/ E och L

ångest söndag

Hey lovers.
Hoppas ni har haft en trevlig helg. Min har varit...händelserik. Jag har lite att berätta angående en viss person....Fast det är inte så positiva saker. eller, det beror på hur man ser det. F har i alla fall en liten del med det att göra ;) aja ring om ni vill veta mer!       
KRAM / S


Vad har föresten hänt med våra dagens outfit? Jag inviger det idag :)
505493-21¨
Kvällens outfit.

en snabbis

hej tjejer! Alla har varit väldigt dåliga på att skriva (inklusive jag) men nu tycker jag det ska bli skärpning!
Jag har i alla fall lite att berätta men hinner inta ta det nu.
Jag skriver mer imorrn, för nu ska jag ut! Ha en underbar kväll!
Jag älskar er! / S

Vår i luften

Hej bästisar. Jag har inte kunnat skriva på hela veckan, har haft så mycket att göra. Men nu är det entligen fredag och jag kan slappna av :). Tack för all hjälp med talet E! Jag tror det gick ganska bra.
Jo tack F jag träffade honom igår. Och WOW. Det gick villt till. Jag lovat att du inte är ivägen på jobbet E! Det känns bara som det. De gillar dig säkert hur mycket som helst. Hur kan de låta bli?
Vad tycker ni om om vår nya design föresten? Jag satt och klura med det ett tag men lyckades i alla fall byta bakgrunden till svart. De där koderna är helknasiga. Men jag ska försöka förstå dem.
Bikinisarna du lagt upp är skit söta. Själv vill jag ha någon av de här.

505493-18                 Svart bikini/M  


I'm back!

Hej mina favoriter! Det har tagit mig dagar att komma in på bloggen, men nu är jag här. Hoppas alla mår bra! jag mår okej. Känns tungt i skolan och allt för tillfället. Ringde L för några dagar sen och nu känns allt mycket bättre. Tack L, du är bäst! E jag vet hur det känns. Kanske du ska ta upp kontakten med någon vän som du inte pratat med på länge som du kan umgås med mer så att du inte umgås med samma person hela tiden. L du borde sätta dig ner och tänka igenom vem du gillar och varför. Känn efter vad du själv vill så kommer du fram till det rätta. S hoppas det går bra på jobbet! Men oroa dig inte över Jesse, om du visar dig intresserad kommer han att se att du är ett kap! M hoppas du fick till det med killen med rumpan (länken)! Sakanr er tjejer super mycket nu, vill bara komma iväg, speciellt till ett ställe jag tycker om väldigt mycket. jag kan också den helgen vid min födelsedag men jag är itne säker på om jag kan ta ledigt så många dagar men i så fall får jag helt enkelt komma upp lite senare. Tjejer, hur går det med Sommarens projekt? Party, boys ja ni vet vad jag pratar om... Snart ska jag till Paris ser fram emot det så himla mycket, jag får lägga upp bilder senare. Men nu ska jag plugga lite sen ska jag se Top Model! woho!
Ses snart mina bästa vänner!
Puss F

Reng, reng och mer regn!

Hur kan vädret gå från hurfint som helst, väsrta vår vädret till hällregn? hmm..

L, det är sådan träning som du gjorde igår som kommer ge dig massor i sommar när du börjar tävla. Du var jätte duktig, såg allt hur du kämpade!

Idag fick vi sluta tidigare för att vi skall plugga SO hemma sitället. Vi har värst arbetet på G. Men tycker ni att jag skall skriva om kvinnornas rätt i samhället? Typ varför tjejer har bättre betyg och att det är fler tjejer som läser på universitetet men det är fortfarande mest killar som är höga chefer? Måste också plugga matte har snart nationella i det.

Haha okej S. Ring mig och ge mig lite råd. Tack för tipsen L, du har faktiskt rätt!

Jag kan okcså vecka 19, men helst vecka 20! Älskar er /E

Mjölksyra!

Idag körde jag det värsta passet ever! 2 timmar utan någon vila! (jo en gång fick jag 20 sek)... haha helt sjukt! När man var som tröttast var det bara att springa 600 meter till:P

Bion med Victor var väldigt bra.. Idag har jag och Mimi bestämmt oss för att skita i alla på vår skola. Börja jobba med andra kontakter runt om. Livet flyter på för mig, uteserveringara öppnade idag! Hur mysigt som helst. Nu ska jag ta mig en dusch, plugga lite och ringa fredrik:P

E jag har fått en känsla av att det kan bli lite jobbigt ibland att vara vara kompis med Lina för hon har en så stark peronlighet om du förstår vad jag menar? Men glöm inte av det positiva med henne.. hon kan ju vara väldigt rolig.:D Jag vet att hon gillar dig (det e därför hon reagerade som hon gjorde idag) Ibland känner man att man tröttnar på alla men keep going bara! <3 F du måste säga till när du har haft utvecklingssamtal med naturläraren.. jag är nyfiken!

Inte helt säker om jag kan ta ledigt torsdag- fredag för jag har nationella i matte B någon gång där.. det kanske blir en helg bara eller nått.. jag kan nog vecka 20, men 19 är ännu bättre.. Kolla upp det tjejer så att ni kan boka biljetter till GBG!!! miss you<3 /L

april april

hey lovers
Äntligen funkar bloggen igen! Har ju inte kunnat skriva något för att den har varit cp. men det här är i alla fall vad jag har gjort följande dagararna:
Söndag: gjorde inget speciellt, jobbade och tränade bara
Måndag: Första skoldagen efter lovet, tråk. Efter skolan åkte jag, blondie nr 1 och blondie nr 2 in till stan och lunchfika. Jag åt världens godatse foccacia med mocarella, parma och pesto, yumi!
Tisdag: Första april idag! har inte lyckats lura några än men blev själv lurad av våran eng lärare som sa att vi skulle ha nationella denna vecka! panik! men han drev ju såklart bara. pjuh. Synd att du ska ha det på riktigt E! Efter skolan så åkte jag in till stan med Mikaela och fikade och sen när jag kom hem tog jag en powerwalk i skogen i det mysiga vårvädret! Det är ju fan april nu, och då åker jeansjackan fram! :D
Jag tror jag kan den tiden E. Bara jag inte har några nationella där men vad är odsen för det i så fall? Och angående Lina så hade jag skrivit jätte långa och goda råd men sen råkade jag deleta största delen så nu orkar jag inte skriva om, men vi kan ringas så säger jag det då. Har råd från egna upplevelser nämligen! Saknar er jätte mycket men förhoppningsvis så ses vi snart!
KRAM / S


Elin klings snyggis jacka!   
Dröm jeansjackan. Ge mig tack!

Till mina FAVORITER!

hej tjejer!

Äntligen kommer man in på bloggen igen, tydligen har blogg.se varit nerstängt i två dyngn, men du är det tillbaka igen.

Idag har jag kört ett jobbigt träningspass! Men nu är det över. Jag har nationella i engelska på fredag, wish me good luck!! Jag kan behöva det. Jag saknar er otroligt mycket! Så vi måste bestämma ett datum vi kan träffas denna vecka. Kan alla onsdag kvall den 14 maj till söndag kväll 18 maj? Det är 6 veckor kvar och sedan är det 5-6 veckor kvar tills vi träffas igen! Är det inte perfekt? DÅ kan vi även fira vår F som fyller år den 14!
Det är lite problem mella mig och Lina ( hon som går i samma sport som jag) dte känns som vi hela tiden glider ifrån vrandra och vi bråkar ortoligt mycket, det känns inte som om vi är menade för varandra som nära vänner, förstår ni vad jag menar? PÅ söndag skall L sova hoss mig, det skall bli jätte mysigt, jag tycker att alla vi skall bo i samma fucking stad!!!! Jag dör på mitt folk jag umgås med nu!

saknarersaknaersaknarerrsaknarersaknarersaknarersaknarersaknarersaknarersaknarersaknarer gånger
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 varv runt jorden. /E

RSS 2.0