Tips!!


Nu skall jag ge er alla läsare ett tips som jag tror kan vara välbehövligt.
Detta är min absoluta favorit produkt.
Det är en tonande dagkräm som kommer från ESTÉE LAUDER och den heter DayWear Plus multi protection SPF 15. Det är ingen vanlig tonande hudkräm utan denna kräm gör så att du blir snäppet brunare än din vanliga färg vilket pigment du än har. Är det inte fantastiskt? Du blir inte fejk brun utan naturilgt solbrun, jag älskar den, du blir sommar fräsch på vintern. Lite maskara och denna kräm och du ser hur pigg och fräsch ut som helst.  Alla tjejer borde införskaffa sig denna produkt! Tillråga på allt så innehåller den solsyddsfaktor 15:) GOTTA LOVE IT!

image68  / E

Ännu doftar kärlek!

Har precis kollat några g.g avsnitt, me like. I dag gick jag till skolan, lite små krasslig fortfarande.
Idag var sista dagen med riktiga lektioner det för oss ett steg närmare varandra.
Jag skall in till stan imorgon och shoppa en ny bikini, en ssåå snygg från benetton, tror ni jag passar i grönt? kanske inte rikigt min färg men vad fasen.

Tycker ni inte att våra böcker känns lite old school nu när vi har bloggen? Jag har cirkus 3 tomma sidor kvar, hur många har ni?

På torsdag tar min bror studenten, lucky him! Ni är välkommna, haha!


DÅLIG UPPDATERING PÅ ALLA!

/ E

the one and only

SOMMAR
SOMMAR OCH SOL
HAVET OCH VINDEN
DET DOFTAR KAPRIFOL!!!!

åh vilken härlig da'

24 grader i skuggan, så jävla underbart! BARA EN VECKA KVAR TILL SOMMARLOVET!
Idag har jag ingen skola så jag ska bara slappa, sola och ha det bra. Puss på er! / S


Hejsan

Jag har det jättestressigt nu.. bara några veckor kvar och sedan ses vi.. Jag har träffat min drömkille yttligare en gång. Helt sjukt snygg ni ska få se bilder i sommar. Det va värsta konstigt att vi sågs igen.. aja.. lite sur på sebbe eftersom han va jobbig inatt.. han hade varit på fest å så kommer han hem hit kl 2 på natten helt råpackad! Okej att han kommer men han kan ju kontrollera sitt drickande lite då tycker man. Han spydde som f*n.   Aja sånt e livet.. jag känner mig besviken på mina skolbetyg:/ vi snackar om det i tel!

Jag kommer nog kunna fixa legg!:D:D:D Sebbes syrra kan tänka sig att låna ut!"! jippppiii JAG SAKNAR ER, TÄNKER PÅ ER HELA TIDEN!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 /L

ere så här när man e kär när man e liten? Hur ere då när man e kär när man blir stor?

Hemma från skolan idag igen.. Börjar bli lte långtråkit nu. När det börjar kännas så, då öppnar man en salt och blandat påse och sätter på gossip girl:) Otroligt vart idag igen, det är inte okej att vara sjuk när det är såhär varmt. När slutar ni skolan? Jag slutar den 11 juni...

Vad bjuder er helg på?
Min helg bjuder på tjejmiddag, träning och havet! Jag skall bara se till att bli frisk som en nötkärna. 

Är jag töntig när jag säger att jag fick ett lyckorus i kroppen när jag såg att hej hej sommar börjar snart? haha

Sommar är nått fantastiskt, helt underbar, lata dagar med sol och bad:)

Hej då kyla / E

Sommarlov om en vecka...typ:)

Hej allra bästa vänner
idag har varit en lång dag i skolan, jag har så mycket nu denna sista veckan sen är jag friii! men forfarande denna veckan kvar... boring
jag ska ringa er denna veckan också för vi msåte prata lite, men nu ska jag fortsätta plugga har en labbrapport kvar att lämna in:(
PUSS OCH KRAM F

Jag är sugen på...

... chokladdoppade jordgubbar!


image67 / E

Sol, vid och vatten, höga berg och djupa hav, dé är mina drömmar vävda av.

Idag har jag gjort...hmm... nada! Jag har gått från datorn till tv:n och sen från tv:n till datorn. Mamma köpte en elle tiding till mig som jag bläddrat i. Jag är iklädd nattlinne och kl är 16.49, snacak om att man känner sig ofräsh. Men det får man göra ibland;)

Ibland känner jag att jag inte vill vara den jag är. Kan jag inte vara lite mer som henne, alla gillar henne. Eller kan jag inte se ut mer som henne. Det är jätte jobbigt. Jag känner så idag...

Jag har ett exempel men jag vet inte om jag kan ta det här, haha! Skall förklara på telefon.

saknar er / E

hahah S nu ligger du i lä, jag har skrivit 4 inlägg på 1 dag!

Jordbubbar=Sommar, Sommar=Jordgubbar

image66 /E


Rolig Reklam!

Nu sitter jag här med lock för ena örat och snegalr lite på Tv:n och en rolig reklam kom nyss upp i rutan. Det var en här ni vet. "pappa vad är kama suktra? (staving?) Jag tycker pojken är så himla söt när han säger men pappa vad fasiken är det här. Och när han säger suktra så skorrar hans r så gulligt. hahah

En till sak jag har fotograferats för sportmärket ni vet. Det var jätte kul. Jag joggade, satt och stretchade och "dingalde" med benen totalt kom jag med på 4 olika bilder tror jag. Men olika  träningskläder på varje bild. Jag lovar att ni får se bilderna när jag får dom.


Puss på pannan /E

Sjuk!

Hallå där alla  lussebullar!

Jag är sjuuk, sjukt tråkigt att vara sjuk när det är så här sjukt varmt. men jag missar inte så mycket i skolan iallfall. Det är så hilmla jobbigt att ta igen allt som man missat när man varit sjuk i några dagar.

I helgen tävlade jag och vi kom 2:a i SM:) kul fasst vi skull evunnit egentligen;) hahah
besviken på dig L att du inte var där och kollade. Jag har ju int ekunnat tävla för min rygg, men nu kan jag det igen och det är så härligt att vara ute på banan igen.

I dag har jag lovat S att blogg mycket så det skall jag göra.

När man är sjuk och inte orkar göra så mycket får man roa sig med det man kan, Jag brukar roa mig med att försöka titta när jag nyser men det är helt omöjligt, det går inte att hålla upp ögonen när du får en nysattack. Jag läser även mycket när jag är sjuk. Nu läser jag P.S jag älskar dig. Bra bok. Vänta nu måste jag nysa........atchooo....... fasiken det går inte att titta.

men nu skall jag gå och lägga mig en stund..

pussar och kramar E




Godmorning starshine

God morgon. Kl. är nu 06.34. det är tisdag och inte ett måln på himlen. Jag försöker göra tre saker samtidigt; skriva, äta frukost (äpple och gröt) och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag.
S, jag spanade in bloggen, Hon kan ju sjunga as bra! såg video klippet.
Jag gick aldrig på middagen, pallade inte. vi skulle mötas halv 18., kl 18 prick ringer min spanska lärare till min hemtelefon. Jag ba VA? Hur fan fick hon det nr? Då har de stått och väntat på mig i en halvtimme och trott att jag gått och letat efter dem eller nåt. Skit pinsamt. Jag ba "eh ojdå host host nej men ja kände mig dålig så jag stannade hemma". Jag trodde att det skulle vara lite att man får komma om man vill, eftersom att inte alla hade betsämt om de skulle komma förra lektionen. Liksom hur skulle jag ha fått tag på henne och säga att ajg inte kom?
Jag har spanksa idag. Hon kommer säkert undra varför jag är i skolan om jag var sjuk igår. pluss att alla säkert är rätt iriterade att de fick stå och vänta på mig i en halvtimme! Palla mig. Jag skäms verkligen.

Aja, nu måste lilla jag gå och göra mig i ordning. Puss på er alla! Ha en bra dag! /M

Lata måndag

Hej på er. Näst sista veckan i skolan påbörjades idag. Bara lata dagar kvar nu :) Ikväll ska jag på middag med min spanska grupp. :D Ska bli supermysigt.
Helgen har varit på topp. Har träffat massa nya sköna människor och ätit super god mat. Firade bl.a. en kompis som fyllde 18. Sen skulle alla (utom några få stackare som inte fyllt än, inklusive jag) ut på krogen. Åh alltså jag ville verkligen vara 18 då! verkad vara så himla kul att dra till krogen med feta gänget! aja, min tid kommer snart.. :D
Jag shoppar alldeles för mycket. har inga pengar kvar, men fy fan vad kläder är roligt! :D

F, när jag läste ditt inlägg fick jag världens lyckorus. Vi kommer ha det så himla mysigt! :D Låter as bra med det där tjej rummet och allt! Där kommer vi hänga ofta. Och sen längtar jag jätte mycket till våra båtturer vi måste ta i sommar. Vi måste hitta en "egen" ö där vi kan sola ostört.

På återseende M


näst sista måndagen innan skolavslutningen

Hej töser, skirver bara lite snabbt innan jag kilar iväg till skolan. Vad har ni gjort i helgen? Ett inlägg om dagen är bra för magen eller hur? Det tar inte speciellt lång tid, så berätta nu. :)
Igår hade vi lite tjej mys hemma hos oss. Vi satt ute i glasrummet med filtar och tända ljus och snackade skit och tjockade chips. Det var jätte mysigt, men tänk om ni skulle varit där, då skulle det vara tusen gånger bättre! Jag vill till B-beach nu!
Har ni läst amanda bergs blogg föresten? Hon bor i smögen året runt typ, gillar hennes blogg jätte mkt: http://www.amandaberg.devote.se/ 
Pussochkram / S

505493-63

P.S Jag hoppas på att gå på en riktig höjdar fest när jag kommer till Göteborg E och L!

Blondiner har roligare?

jaha, då har man gått och klippt sig och slingat håret. Jag blev blond. Hon gjorde inte alls som jag ville ha det. Jag ville att det fortfarande skulle vara BRUNT men ljusa slingor, inte hela håret BLONDT! Hon gjorde alldelles för många slingor. känner mig verkligen jätte ovan med det. Ser licksom inte ut som jag i spegeln.
Nu har jag i alla fall avslutat alla inlämnigar och prov så nu är det bara två sköna veckor kvar i skolan. Hade teater uppvisning idag. Haha den blev ju sådär. Vi hade inte hunnit öva så mkt på den så alla glömde bort sina repliker så vi improviserade en del. Men familjen min tyckte den var bra och märkte ingenting så det var ju bra.
En annan jobbig sak som hände idag var att en tjej från mitt jobb ringde och klagade massa på mig för saker jag inte ens gjort. De var de jag jobbade med som hade slarvat och jag försökte förklara det för henne men hon trodde typ inte på mig. :/ paallaa.
Nog om mig. Jätte fina kläder du köpt E! Jag ska också köpa ett par jeans shorts. Finns ett par jätte fina på bikbok och ett annat par på h&m.
F, det låter super mysigt! Då får vi spendera många långa kvällar där! Jag har inte sätt så många snygga klänningar i år, men jag tror dte finns några snygga på top shop.
Jag tror att det kommer bli jätte bra mellan dig och Sebbe L!
Nej tjejer nu ska jag gå och göra mig i ordning. Undrar hur jag ska ha mitt hår ikväll. Kanske att man kan dölja det på något sätt. Men man kan ju liksom inte ha mössa på sig.
Ni betyder mest och jag älskar er över allt annat som finns på denna jord! / S

Jag är kass på detta:)

Hej bästisar!
jag suger på att skirva blogg, men nu är jag här. men jag vill att ni ska veta att även om jag är dålig på att skriva så är jag här inneoch läser i alla fall varanan dag.
jag längtar så fruktansvärt mycket till BBBBBB nu och er. jag ska fixa loftet så att det blir mitt (vååårat) det över vårt hus. jag har köpt två lådor som jag ska ha kläder i och så ska jag köpa lite krokar och kuddar och hyllor och ta med tidningar och göra det tjejigt, för det finns inte ett enda ställe som är tjejigt hos oss. sen ska jag ta upp min tv och min dvd antagligen så att vi kan ligga där och kolla film:) funkar pappas bärbaradator kommer den också upp! Woho längtar! sen så har vi typ hittat en jacuzzi vi ska köpa också som rymmer 5-6 personer vilket innebär att alla får plats:) detta kmmer bli lätt den bästa sommaren! kom igen tjejer fixa legg nu!!! verkligen försök!
E skitfian grejer du köpt! vart köpte du det blårandiga linnet? vet du vad som är snyggast att göra om du vill ha jeanshorts tycker jag, ta ett par gamla jeans, dian egna elelr typ din pappas, och klipp av dem:)
min träning går åt helvte jag som var så taggad. jag har typ skadat hela höften elelr överansträngt den så jag kan iten springa, skitjobbigt. men jag försöker vila upp den till somamren så jag typ kan springa och vara med på såna gympapass ni vet:) någon som hänger med:)? jag msåte tänka ut vad jag ska köpa till sommaren! woho! jag msåte ha ett par snygga klännignar. vart har dem fina klännignar som ingen annan har! hmmmm? någn som vet?
måste tillbaka till pluggandet!
E kan inte du ladda ner lite bra filmer till sommaren, utan att se på dem för då kommer du inte palla se dem i sommar, för jag vet itne hur man gör.
Älskar er tjejer, ni är det bästa jag har! tro mig ni är bäst!
F

STUDIEDAG!

halloj girls!

Hade studiedag idag var på stan med en tjej från min klass, jag shoppade lite sommar kläder, lägger upp lite bilder. ( dom blev inte så rättvisa, men det kan vara kul ändå)

På åndag skall jag påtas;) hihi, har fått schema och allt nu. Ihelgen skall jag göra min debut tävling på länge, skall bli grymt skoj måste jag säga.

Jag shoppade
-klänning
-Vitt linne/tunika
-Linne i randigt skjorttyg
-maskara
-pandora berlock

Jag vill ha ett par jenas shorts, någon som vet var man kan köpa snygga sådana?


                    / E

Har mycket att göra?

 E jag tror att du alltid kommer att  "fashineras" av J. (ursäkta stavningen). Det är inget som har ploppat upp nu. Det är något som gör att hon påverkar dig... hon kanske gör det på grund av att allt sitter så djupt i grunden. Det bästa är att sluta störa sig på henne, försöka bli likgiltlig och inte bry sig,  men människan har alltid ett behov av att "hämnas".  Hämnas va inte ett bra ord för att förklara hur jag menar men men.... Jag vet inte om ni hänger med i mina tankar.. :P hahaha

Måste plugga nu... så tråkigt! :P
skriver mer när jag har tid! lätt att jag ska vara i göteborg när du kommer hit!! :D  gud va kul!!!!! pusss älskar er/ L
(det går bra med sebbe) vi är snart tillsammans tror jag ::P

Soliga tisdag, ge mig sommar

Det är med en stor lycka jag förmedlar att jag är på topp igen. Inga sura miner. Ni har absolut rätt hörni. jag ska vara possitiv! Och om livet känns surt så har jag ALLTID er! Jag älskar er tjejer! Och det känns underbart att ha fått tillbaka sin syster. Hej S :D du är min lille fjärt.
E, jag förstår precis hur du känner. Bra råd från S! Visa vad du tycker.
Alla killar runtomkring mig skaffar flickvän, nu är det en till. fan. Jag bara sitter och gör ingenting och hoppads att det ska vara singlar för evigt. Skärpning till mig. Nu får jag ta tag i mitt kärleks liv.
Jag vill till B-Beach NU! Jag saknar er så ofantligt mycket nu!!!
Jag åt två pytte choklad bitar idag och fick dåligt samvete. TVÅ. Det känns inte särskilt bra. vet inte varför jag får det. Kanske hela den här nyttighet grejen har gått för långt? Men samtidigt vill jag inte bli onyttig igen. Men varje gång jag äter nåt sånt, typ bara en glass, får jag  dåligt samvete :/ as knäppt.  Och inte för att jag vill gå ner i vikt utan för att det "inte är bra"

/M


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Godmorgon. Börjar inte förän 12.10 idag så jag passar på att skriva lite. Ska ha NA redovisning i dag om kloning så jag sitter och övar in det nu. Jag kom på att jag glömde säga hur det gick på matte nationella. Blev ju väldigt nervös när min matte lärare sa att det var fyra som fått G och resten har fått IG. Men jag fick G! Wajaho! Kul att du fick så bra på ditt L! Men nu är det i alla fall över för min del. ALDRIG MER MATTE!
Hör och häpna L och E, för gissa vem som åker ner till Götet snart. Jo jag! :D Ska ner till Borås med Mikaela (bästisen här hemma) till hennes pappa, och eftersom han även har en lägenhet i Göteborg så ska vi åka ner dit också. Jag åker ner 7-10 juni tror jag, so you better be home then!
Nej nu måste jag gå och komma på vad jag ska ha på mig idag.
Puss och kram ses på stan! / S

Här är min helg

Hi ladies. Idag är det söndag och jag sitter och pluggar. Snart ska jag ut och övningsköra med pappa och sen ska jag träna. Vad ska ni göra idag?
Helgen har i alla fall varit lyckad. I fredags kom jag från jobbet tidigt vilket var jätte skönt. Jag hade förberett mig på en hemma kväll med chips och idiana jones, men sen ringde Isabella och övertalda mig att följa med på en fest i närheten så då stack vi dit. Vi var inte där så länge eftersom vi var de enda som var nyktra där haha, men det var trevligt. I lördags var det en hetsig dag, först teater, vi har uppspel nästa vecka så vi hade genrep typ. Träffade Lars Winnerbäck föresten, min teater lärare känner han. (han känner alla) Sen var det i alla falla bara att skynda sig hem för att ducha och sen sticka iväg igen på personalmöte kl 19. Sen direkt därifrån så bar det av på tjejmiddag hemma hos blondie med K. Eller tjejmiddag kan man nog inte kalla det för vi åt bara smältchoklad och massa gott som vi doppade i. :) Sen drog vi vidare där i från på en fest men när vi kom dit var vi tvugna att dra därifrån för hon som hade festen hade däckat. haha. Men det var en kul kväll ändå. Så, nu har jag gett er en detaljerad helg. Vad har ni gjort? 
E och L, jag blir så avundsjuk när ni skriver om när ni träffats. Då vill jag ju bara ta första bästa flyg till er!
F du är absolut sämst på det här! haha. men jag älskar dig ändå.
L, just go with the floe och se vad som händer.
E, du behöver inte stå ut med henne länge till nu! Men ta för dig och visa att du blir irreterad. Om hon pratar för mycket så markera så att hon förstår. T.ex att du avbryter henne och säger att du är hungrig. Fattar du vad jag menar? Inte elakt utan bara så att hon förstår att du inte bryr dig hur roligt hon brukar ha det.
Saknar er mega massor / S

mihihi

L, jag behöver mina pengar jag lånade till dig så jag tänkte att vi kanske kan träffas i stan på onsdag (har studiedag då) så får du dina saker du glömt och jag mina pengar?

Låter det okej?

Hör av dig så kan vi bestämma..

ÄLSKAR ER! /E

Saturday night fever!

L, har rätt. Man skall inte tänka negativt i våran sitvation.Vi har underbara b-beach som ingen kan ta ifrån oss, vi har underbara familjer allihoppa, vi alla ser fantastiskt bra ut;) hahah och det bästa av allt vi har varandra och det kommer vi alltid ha vad som än händer! KÄNNS DET INTE UNDERBART?

Idag är det lördag och jag skall träffa släkten, ganska kul faktiskt. Imorgon skall jag på en friidrottsgrej, jag skulle egentilgen tävlat men jag har lite ont ibaklåret ås jag skall spara mig till stafett SM närsta helg.

Jag sov över med Lina inatt (samma träningsgrupp) Det känns mycket bättre mellan oss nu, det känns skönt. Men Janna (hon som precis fått pojkvän) är jag ssssååå trött på, jag börjar ju gymnasiet nu och vi skal gå olika ssååå skönt. Hon pratar om hennes pojkvän hela tiden och hur kul hon och andra tjejer har, palla lyssna på det. Hur fort jag skall berätta något om mig själv (utav erfarenhet vet ni att jag inte brukar berätta överdivet mycket om mig själv, jag kom nog på varför, för här hemma får jag aldrig någon luft att göra det) blir jag avbruten av henne... Jag har alltid accepterat det och låtit henne berätta vad hon drömde inatt, medans jag kanske skulle berätta något 1000 gånger mer intressant, men nu orkar jag inte stå ut. Det låter kanske fånigt iera öron? Men det kanske är så att you have to be there to understand?!

Jag vet iallfall vilka vänner som är mina bästa. det är ni!

Om ni blir hundra år, vill jag bli hundra år minus en dag,
så att jag slipper leva utan er.

Som en leksak utan barn,
som ett nystan utan garn,
det skulle jag vara utan er
ingenting

Som en tomte utan skägg
som ett påskägg utan ägg
det skulle jag vara utan er
ingenting...


M,S,L,F
ni betyder mer än vad ni tror /E
P.S. M, har du kollat på torkel i knipa nyligen eller? haha

Längat efter ljudet av fiskmåsar!

image58 


lala lalaala

Även om saker känns tunga tjejer så börja tänk positivt. Vi människor behöver positivt tänkande. Vi lever alla ett otroligt bra liv om vi täner efter. Förstorar små problem som egentligen inte ens är problem. Chilla på livet älsklingar<3

"Jag har velat stå på mötespunkten mellan två evigheter, det förflutna och framtiden, vilket är ingenting annat än det nuvarande ögonblicket"


Det här med tid tycker jag är skrämmande, men samtidigt fascinerande. Finns den överhuvudtaget? Det sägs ju ibland att tiden är ett påhitt av människan. Om tiden nu finns, har den då med säkerhet alltid funnits? Om den har existerat i evigheter är det ingen skillnad på det här ögonblicket och ett ögonblick för flera miljarder år sedan. Det finns lika mycket passerad tid bakom ögonblicken som det finns tid som inte har hunnit passera. Betyder det att jag sitter och skriver den här texten samtidigt som du läser den? Händer allting samtidigt? Då kan vi helt plötsligt inte längre stå på en punkt mellan två evigheter. Det sker endast händelser precis samtidigt. Men hur kan det ske en rörelse utan att det passerar någon tid? Det här börjar bli alldeles för snurrigt för mig?



 

Nu kommer lite uppdatering om sebbe! Jippi, säger jag och ni bara suckar. hahah jag tycker lite synd om er att ni behöver lyssna på massa skit. ;P .. okej here we goo. Han sov hos mig inatt (suprise).. Det kändes konstigt allt sammans. Jag blev otroligt tveksam. Men sedan började vi snacka om allt ännu mer än vi gjort tidigare. Vi har kommit fram till att båda har samma känslor för varandra. Vi känner oss inte helt tagna och förälskade i varandra. Men samtidig tycker vi om varandra och skulle inte palla att någon av oss gick in i ett annat förhållande. Vi diskuterade mkt om vi var tillsammans eller hur vi skulle göra. Vi kom fram till att det är onödigt att gå in i ett förhållande om det inte känns 100%. Vi behöver inte ha brottom med att säga till alla hur det liggger till. Alla tror ju typ redan att vi är tillsammans redan som det e:P. Efter att vi hade pratat grät jag... vet inte varför.. (han märkte det inte) det va typ bara tårar. Det var så sjukt blandade känslor, det går inte att beskriva. Men just i det ögonblicket ville jag att han skulle gilla mig på det sättet han gjorde från början, första resan när han blev kär. Nu är vi i en helt annan situation. Jag kände på nytt den där känslan av att vi var rätt för varandra, vi kan hitta tillbaka dit om vi bara släpper på alla jobbiga tankar. Jag tror det kommer att funka. Han sa: "vad som än händer kommer jag alltid att tycka om dig L" Efter pratet kysstes vi massa och det kändes hur bra som helst. Han sa att han gillade mig mer och mer för varje gång vi sågs, och jag sa att jag kände samma. Det kanske redan har gått till djupare känslor om ni fattar?


M -jag tycker att du ska gå på den "nya" middagen. Det hade jag valt :D Tänk inte negativt! Vänd allt positivt! Du har två roliga val att välja mellan:) tänk på det
S-jag tror att du har helt rätt när det gäller sebbe. Berätta hur resultatet blev i matte B! (A) Jag fick vg +
F- hihi du är "snart" 18 nu!! ;)
E- sötaste människan på jorden!

Älskar er <3 /L


 

 


Bajs i din röv

Oj fan vad mycket ni har skrivit. :)
E, fan vad knäppt det kändes att hon har pojkvän. men kan hon så kan du! han kommer snart ska du se!
Grattis i efterskott F, fick ingen chans att prata med dig på den stora dagen :( men hoppas att den var underbar!
L jag har inte fårr några detaljer än, förlåt jag glömde ringa föut men jag har haft så fullt upp.
Har haft världens deppigaste dag idag. Fick tillbaka mina svenska nationella prov idag.. Fick VG+ på både och jag blev så iriterad. Behövde verkligen MVG för att få det i slutbetyg. Men vi har ett moment kvar så nu hänger allt på det. Så dte var första sparken. sen fick jag reda på att supersnygga John, han som min kompis skulle para ihop mig med, är "seriöst på G" med nån tjej. och såklart så måste den lilla horan vara äckligt söt. Fuck. Det var andra sparken.
Sen blev jag jätte iriterad på en kompis, som totalt stängde mig ute. Vi satt tre stycken, och hon böjde sig fram och pratade lågt med den andra hel tiden. om sånt jag inte visste något om. När jag försökte prata om något annat coh komma in i samtalet avbröt hon mig hela tiden. Palla. Det var ännu en spark.
Sen kom jag på att jag inte pallar med mina kompisar här hemma coh de kan bara gå coh dö och jag är på jätte dåligt humööööööööör ahshjehedcxbnx dchjbndjhe !!! AAARRGHHH BAJJSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag kan inte heller betsämma mig om jag ska gå på en tjejmiddag med alla de vanliga tjejrna på lördag. eller en med massa nytt folk, där jag bara känner två. Vill komma bort lite från det vanliga och träffa nya, men jag är rädd att dte kommer bli stelt. Och då kommer jag vara besvärad över det hela kvällen coh inte ha kul. Alternativ tre är att först gå på tjejemiddag med de vanliga och sen gå till de andra, för hon ska ha fest sen. men då känner jag mig otrevlig att ajg inte är där på middagen coh bara utnyttjar henne för fest. Pluss att jag får mycket bättre chans att lära känne de nya innan på en middag än sen när det är proppat med folk. 
WTF ska jag göra? eller så skiter jag i allt och sitter hemma själv och super och blir uppäten av hunder som Bridget Jones. Bra plan. 

fuck of and die du är för ful för mig och din morsa går på en hundring /M 

äntligen fredag

Godmorgon! Ska snart kila iväg till skolan. Idag kommer jag att få tillbaka mitt nationella prov i matte B. Det är fyra i min klass som har fått godkänt, resten har fått IG så önska mig lycka till, jag behöver det! Haha fy fan vad min klass är dålig. Igår hade jag nationella i eng B, hörförståelse och sen prata. Men det gick ganska bra tror jag. Så nu är i alla fall alla mina nationella över! Hääärligt!
F, vad jobbigt att du är inne i en sån fas, jag brukar också få de ibland. Men det är inte alls kvar tills sommarlovet nu så hang in there! Jag vill också hitta någon fin bikini men har inte hittat någon. Jag tycker att det är väldigt ont om det i år.
L, du blir alltid sådär, men gör inget som du kommer att ångra! Jag förstår verkligen hur du känner, jag är ju lika dan. Men nyss så gillade du honom jätte mycket eller hur! Så det kansek bara är en fas som kommer gå över.
Saknar er jätte mycket!  / S

505493-57

GRATTIS F <3<3<3<3

Grattis till den underbaraste människan. Du vet att du alltid har oss F, även om saker känns jobbiga ibland. Även om vi inte syns så har du oss. :) Jag kan inte fatta att de tredan är nästa sommar. Jag kanske får tag i "ni vet vad! :D" hihihi men jag ska inte ha för höga förväntningar.

Jag har som alla vet tagit en "walk" med sebbe. Men nu vet jag hjelt plötsligt inte vad jag känner längre. :O... jag orkar inte med mig själv! Men jag kan inte hjälpa hur jag känner och tinga fram känslor somplötsligt försvann:P. Men jag ska chilla lite på det. Inte förstöra något mellan oss. Vi pratade precis i tel..

Jag blev för första gången riktigt full i helgen. Hahhaah jag hade SJUKT roligt, sprang runt och kramade alla på festen.. (lokalfest med massa dans) jättekul va det! Men inte lika kul när jag skulle upp och jobba på morgonen.. spydde inne på toaletten:S. Men det var värt det! Jag ska jobba rätt så mkt nu, lörda söndag varje helg! Pengar till sommaren.:)

Idag har det varit en chill dag, förutom träningen. Jag har tröttnat på friidrotten. Det skulle kännas konstigt att sluta för det är som en del av mig men samtidigt tycker jag att det är så otroligt tråkigt. Idag var jag och mimi med två av "mitt äldre x" kompisar. (21 år gamla) De hämtade oss i deras bil och vi gick en golfrunda med dom! :) Sköna killar! mogna! :D Jag tror att ena killen är intresserad av mimi. Han e ganska fräck faktiskt. Känner halva gbg och har vipp till alla klubbar. (vi fyller år samma dag, jag och han)

Nu e det sent och jag måste verkligen plugga! Ha det underbart tjejer! Jag vill snacka på tel om allt... tex om sebbe! behöver era råd nu! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
ÄLSKAR ER/ L

Idag är det ingen vanlig da´...

nej för det är Fs födelsedag! Hurra hurra hurra!

Grattis världens bästa F! Vi älskar dig så och hoppas att du får en underbar dag! ( för er som motförmodan glömt detta, kan ju lämpligen ringa til F nu!!)

Förövrigt har min dag varit bra! Skall snart se på gossip gril, plugg alite måste jag okcås göra.

TJEJER NU ÄR DET SNART SOMMAR

Blöta pussar från E

ringer dig ikväll F:)

all way or no way

Idag har varit en skön dag. Hade bara två lektioner sen hade vi ledigt på eftermiddagen. Sitter nu och ska skriva på en jätte jobbig samhälls uppsats men jag kommer ingen vart. pallaa.
Det belv aldrig av att åka till Isabellas båt i söndags, istället åkte hon och jag till blondie och så åkte vi ut med hennes båt istället. Första båt turen för i år! Vi körde in till stan och stannade i slussen och åt glass på bryggan, supermysigt!
Ikväll ska jag kanske gå och se "what happens in Vegas" (eller vad den heter) men Desperate är ju ikväll och det var ju så spännande förra gången. Men man kan ju iof spela in..
Aja, här är i alla fall lite kläder jag MÅSTE ha. Kram och Puss / S


505493-58

Förlåt

Ja vad ska jag säga. Förlåt. Jag vet att detta inte är någon bra bortförklaring men jag har verkligen haft fullt upp. Men hör och häpna nu är jag tillbaka, och jag är här för att stanna!
M kan i alla fall pusta ut, Jesse tror att JAG typ är kär i han. kul kul. not.
Så himla fint väder ute nu så att man blir alldeles lycklig! Snart tjejer, SNART! Jag saknar er så mycket så ni fattar inte! DET ÄR BARA FYRA VECKOR KVAR TILL SKOLAN SLUTAR! AAAAAAAAAAAAAHH!
Jag har i alla fall haft jätte mkt plugg nu de senaste veckorna med nu är i alla fall den värsta biten över. Men jag har fortfarande några nationella som ligger där och väntar.
Idag har jag solat lite på altanen och sen har jag jobbat. Nu ska jag iväg och övningsköra med mamma och sen ska jag till Isabellas segelbåt och mysa vid vattnet.
Igår så var jag på grillfest/poolfest och dte var supermysigt! Så himla skönt att jag bara hade klänning på mig och jag frös inte, fast kl var typ tolv!
Hoppas ni hade en toppen helg! KRAM/ S

Go helg!

halloj girls of B-beach!

Snart är vi där!

Min helg har varit go, jag har fått träffa Ls umgänge! Vi grillade bl.a. Jag har solat mycket också, varit så fint väder ju. Men nu börjar det igen, dag efter dag, timma efter timma, SKOLAN........ Men snart ere slut!

Just det jag och L träffde Sebbe, han pussade henne framför mig;)

mer inlägg tack!

/E

Wonderful weather today!

tjena tjejer!

Har precis jobbat på brännan ute i det sköna vädret.
M, jätte fin blogg layout.:)
I helgen skall jag vara med linnéa, grymt mysigt. Vi skall fika på uteserveringarna och strosa runt på stan. Sen skall vi sova över.. Jag måste plugga och träna också. kanska skall på en fest idag men jag vet inte om jag pallar..

SAKNAR ER! Jag lyssnade på massa av våra låtar bl.a make it happen när jag låg och solade, underbart verkligen!
Min kopis Janna ni vet, hon har skaffat pojkvän. det känns som alla har det förrutom jag. Men men, min tid kommer väl?!

ses pusspusspusspuss äslkar eer

Beautiful Day

Hej mina tjejer!
Idag är det ännu en underbra dag och jag räknar ner till sommaren! kan inte fatta att vi nsart är där tsm! woho! men först ska jag bort och bli brun nahgahghhaahagh! 
igår hade jag nationella i maB och i ons nationella maA, härligt att ha dem precis bredvid varnadra, aja men det gick väl rätt okej. Hoppas det gick bra för er!
L jag vet itne vad jag ksa säga, Sebbe msåte vara jävligt förrvirrad hahah men gillar du honom varför inte satsa=). var försiktig bara så att inte er vänksap förstörs på något sätt.
E du får säga till så fort dem bilderna kommer ut på dig i träningskläder!=) såna chinos är skitsnygga, bra köp gumman!
S ska prata med challoelolo (min bästis=)) om ja ni vet vad, ska verkligen försöka fixa det, och det kanske verkligen går!!!!!!!! Kom igen tjejer alla måste ha!
M vilken mysig helg och antar att jesper är en viss person, om jag fattar det rätt eller jag kanske är helt ute och vandrar, men raggaraggaragga säger bara ifall någobn snygging kommer=) haha
jag saknar er...
känns som jag är inne i en mörk fas, låter lite sjukt,men känner mig helt nere typ alltid och trött, men det är nog inget jag vill bara komma till er och paradiset nu och ha sommarlov och vara brun
igår var jag i köpenhamn med mamma och köpte ett par filippa k jeans=) och en jättefin klänning från UrbanOutfitters som var av återvunna sjalar, underbra var den=). sen köpte jag en skitcool bikini från Roxy, åh jag älskar Roxy bikiniserna =)
jag funderar på om vi ska köpa våtdräckter eller jag vill i alla fall ha en och kan tänka mig lägga pengar på en, vad säger ni? fan en wakeboard hade också varit ascoolt men vi kanske ska testa först som vi alla ska göra i sommar, eller hur=)?
men nu msåte jag rusa ska till skolan!
Älskar er, ring mig när ni har tid!=)

Aldrig mer

Phuu.Aldrig mer mratte prov efter idag, så otroligt skönt. Hur gick det för dig L? Klarade du sista? jag fattae nada.
Skulle uppskatta lite komentarer om den nya designen, vad tycker ni? Om ni har någon fin bild ni vill ha med så skicka den :)
Vad underbart att vara i Spanien E! Dina Face bilder var äckligt underbara. Avis.
I helgen ska jag:
Fredag: Träna. Grilla med några gamla fotbollskompisar
Lördag: Åka ut med blondin 1:s båt och sola och bada (fucking hell KALLT) Men ni känner ju mig, badnarkoman.
               Kväll: Gril+fest hos jesper
Söndag: Jobba och träna
Vad ska ni göra i helgen? xoxox /M


Back on track!

Guud, vad dålig uppdatering det är nu för tiden. Skärpning till alla.
Nu har jag kommit hem från träningslägret. Det var hur gött som helst, brun och fräsh:)

jag har shoppat en del efter jag kommit hem. Jag har köpt ett par super snygga chinos som man rullar upp lite där nere, fattar ni? Sen har jag köpt två söta klänningar som jag skall ha på balen och på skolavslutingen sen har jag också köpt ett par höga pumps:) M o S jag har hittat sko affären Belle här hemma, coolt va?

L, jag tycker du skall satsa på Sebbe, ni är jätte söta tillsammans.
I dag tog jag syntest för att få börja övningsköra, så ifall ni vill vara säkra på att inte bli överkörda stanna inne;)

L vi måste hitta på något på lördag!! Kan du ringa så fort du ser detta och så kan vi bestämma om vi skall hitta på någon?Jag är ugen på stan och sova över:) är du på?

pusspusspusspusspusspusspuss  ÄLSKAR ER / eran Eimage46  Så härligt hade jag det för en vecka sedan! Vill tillbaka med er....

Killing me softly

Hej tjejer. Förlåt L, det ska verkligen bli skärpning från min sida. Du och Sebbe verkar verkligen vara som gjorda för varandra. Ska bli skit kul att träffa honom i sommar.
Jag såg att jag hade skrivit fel i förra inlägget. Det ska stå "Han flörtade inte med mig och då vågade INTE jag flörta med honom. "
Jag träffade Martin idag i skolan, han såg så nervös ut så att han inte visste vart han skulle ta vägen. palla.
Jag älskar min spanska grupp. Vi är ett sånt härligt gäng. Vi ska alla gå på nån spansk resturang snart, ska bli super mysigt.
Ringer dig ikväll L, behöver lite hjälp med matten. Nu måste jag plugga. jag ooorkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaar inteeee hjevdv ehvhhjd dhdhd dbdhehweh baaaaaaaaaaaaaaaajssssssssss.
Jag saknar er L E F
/M

Inga inlägg:(

Åh jag som såg fram emot att  ta en rast från allt plugg och se vad ni har för er. Men men, jag får skriva med mig själv ;). Igår natt sov jag hos sebbe igen (han sov hos mig i förrgår).. värsta dåliga ursäkten hade vi till att sova över nu igen.. han va lixom  "tvungen" att ladda ner en film för det var min "läxa" i skolan att se den. haha.. Det känns tomt när inte han är med mig nu.. jag delar upp tiden i "tid med sebbe" och "tid med mig själv+ tänka på sebbe hela tiden)" Som ni märker på mina inlägg så tänker jag inte på så mkt annat. Idag har jag suttit ute i solen och pluggat hela dagen. Så härligt! Men jag behöver verkligen ett lycka till med tanke på nationella matte B. HJÄLP MIG!!!! Jag orkar inte!!! Jag träffade en kille på min brorsas kalas.. eller det är hans kusin kan man säga. Vi hälsade typ bara för han kom i slutet. Snygg! :D han addade mig på facebook.. han måste ha sökt mitt efternamn på eniro eller nått :D hihi puss på er tjejer! <3<3<3<3<3<<3 love to you! PS glömde min mob hos sebbe så ni får  ringa mig hem om ni känner för det! E på lördag måste vi hitta på nått. Gå i stan? sova över?   /L

Ingen kyss men en puss ;)

Okej kan man räkna en puss osm inte ens är på munnen? :P haha men i förrgår pussade han mig på pannan innan vi somnade. Grillkvällen hemma hos honom var väldigt mysig.. Hahaha jag och sebbe däckade innan alla andra med madrassen under ett bord;S:P haha..  okej.. ikväll har jag inga planer alls.. funderar på att ta ett bad,chilla hela kvällen.. eller så ska vi på fest, jag och mimi lärde känna några på en fest som har bjudit oss ikväll.. Men vi får väl se. M du måste bara ut och ta för dig! I know you can! Idag fyllde min brorsa 27 år! Det e ju nästan gammalt ju ;) haha aja ha det bäst mina sockerkakor ;)    WILL NOT LOOOOSE YOUR LOVE <3 /L

Galen kväll

Hej älsklingar. igår var jag på maskerad. var otroligt snyggt stilad, eller inte. martin var där. han har betett sig så underligt i skolan så jag tänkte ignorera honom. men så var han så himla gullig, så det gick bara inte. Sen ringde någon jävla tjej  till hans mobil, coh så ville han att jag skulle snacka? hon var jätte trevlig faktsikt, men vem fan var hon? Och varför i helvete skulle jag snacka med henne? Så att jag skulle veta att han hade ett annat ragg elle nåt? han höll också på med s, btw. lite competition där.
Sedan finns det en annan pojke :) som är söt :) men allstå, jag har seriösa problem. Han flörtade inte med mig, och då vågar jag flörta med honom. Killen måste alltid börja. och det är ju as knäppt, just eftersom att jag faller för svårfångade. Inte konstigt att jag aldrig får någon.
/M

Jag ska vara med Sebastian igen:P

haha nu blir det sebbe ikväll igen:D. Vi ska till en tjej som gillar honom:S Imorgon vaknar vi i mormor och morfars lägenhet, är där ett tag , går ut och äter lunch, åker till träningen, sedan är det grillkväll hos honom :D såå underbart! Saknar er otroligt mkt... stress till bussen nu.. känner mig snygg... IKVÄLL VILL JAG KYSSA HONOM SAKNAR ER!!!<3
/L

.

Woboy. har suttit ute i solen hela dagen och pluggat. Matte natinella snart, inte roligt med tanke på med mina IG:n. men jag tor att det kommer gå bra.
Igår var det valborg och såklart blev jag totalt utskämd. Observera att JAG inte skämde ut mig själv utan blev utskämd. superoligt. Mina vänner tog upp väldigt personliga grejer framför en stort antal pojkar. Tar resten via telefon.
Jesse tror att JAG är kär i honom. Kuuuuwl. Jag tycker jätte mycket om honom som kompis, och nu är allt det förstört.
Jag ska sluta dricka föresten. /M


She Wants To Move

Hej älsklingar! förlåt jag har verkligen varit dålig på att uppdatera men jag har OTROLIGT mycket i skolan just nu, så fö rmin del gäller det att bara pluggaplugga!plugga! fan vad kul ja, E! den måste jag Se=)! säg till när den komemr ut eller om man kan se bilderna på internet eller nått! L haha förlåt har inte hunnit ringa dig jag har sett att du har ringt, ringer dig denna helgen och glömemr jag så ring mig! jag måste ju liksom få höra om sebastian! =)
idag ska jag till Köpenhamn med mamma ska bli jättemysigt och kul! glöm inte att jag fyller år om två veckor ungefär! =). måste rusa!
Stor Kärlek
 och just det jag vet inte S men jag försöker verkligen. JAG MÅSTE HA DET så det msåte ju lösa sig på nått sätt. alltså problemet är inte att ha ett över kvällen bara, utan att jag msåte ha det i typ en månad, aja men det löser sig=)
Stor kärlek igen
F

RSS 2.0