Jag i ett nötskal

ÅHH F jag vill också! det lät så himla skönt det där! har jag missat nått med L här? Vad har hänt? Har det med pojkvännen att göra?
Schema för idag: Jogga i skogen (tråkigt utan er och den perfekta slingagn vi hade men men..)
                                Plugga och skriva mejl till rektorn angående en idé, tar det sen
                                Middag hos Blondie (börjar på E)

Igår var jag och S hos en vän och åt middag med lite folk. Det var mysigt, träffade lite nya människor så det var kul. 
Jaa jag vet att ni är besvikna på mig men jag KUNDE VERKLIGEN INTE. Jag mådde så dåligt av honom. asså det är helt sjukt får ta det på telefon men jag kände det som om jag hade blivit våldtagen. och det ända vi gjorde var att pussas.

ikväll ska jag i alla fall träffa någon som har pratats om ganska mycket i sommar. så CRED TILL MIG. och det var JAG som föreslog det. eller typ. jag förklarar sen. 

so long lovebirds /M


                                

såjävlasköntmedhelg



Fredag äntligen! Har en väldigt fullspäckad helg framför mig. Ikväll blir det kräftskiva hos B, lördag blir det tjejmiddag hos E och på söndag ska jag jobba. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig...
idag hade jag studentmössprovtagning, kul! Min mössa kommer bli jätte fin!  Gud så mycket detaljer man måste välja. Det är inte bara att prova vilken storlek precis. Du måste först välja vilket material själva mössan ska ha, sen vad du vill ska stå på mössan och i vilken färg, hur den ska se ut innuti och massa massa mer. Min kommer blir jätte fin i alla fall!
L, gud va kul att du fick använding av "mina" tips ;) Du har snart gått hela vägen...
E, TRÄFFA KILLEN! Vad har du att förlora? Om det skulle vara rena mardrömmen så har du offrat en timme eller två? GE DET ETT FÖRSÖK!
F, Åh va mys du kommer ha det! Då kan jag ringa dig om jag vill fylle prata haha ;)
Puss på er mina allra bästa vänner / S

hej hej hej hej

:D idag ör jag glad fö rnu är det helg woho, och vet ni vad, idag ska jag till B-beach och bara ta en helg off, så jävla skönt, typ gå lite promenader i skogen, sätta  mig på badholamrna o tänka på er, träffa mina kusssar:D, bada jacuzzzzii, plugga och se film det är det jag har planerat:D visst låter det mysigt!

L skit det börjar hädna grejer... haha jag tycker du är grym!
E, alltså så många ggr jag kännt så, typ en reflex, men jag håller med man måste verkligen kämpa sig till att BARA göra det, de tär ju ingen grej, men jag veeeet hur du menar, ibland kan det vara skönt med lite "blygare" killar om ni förstår,MEN man vill samtidigt at dem inte ska vara det för man vill itne göra allt själv. man vill alltid att det ska vara så som det inte är. så. BARA gör det. skit samma liksom. antingen blir det bra eller dåligt
S fy fan vad soft schema. jag har också jävligt soft vissa dagar, har ju gått många kurser. varannnan ons börjar jag halv ett, så kan man sooooova utt:D sov tolv timmar i ons.P var nog jävligt trött efter två hektiska veckor!
M lite besviken på att du inte träffa honom, ta bara tag i det, sånt kommer du få göra hela livet. MEN jag förstår hur du menar med att man blir äcklad, känner att jag blir äcklad av många killar, det är sjukt. MAN BLIR VERKLIGEN ÄCKLAD!

nu ska jag packa in i bilen o sticka :D om ni har lust att ringa så passar denna helgen bra för kommer inte ha så mkt för mig tihi så jag kan snacka länge ostööört:D

gillar er mest

the one and only F

.

Nu känner jag mig riktigt belåten. Jag har pluggat klart för idag och städat mitt rum duktiga mig.

M-jag känner så nu men jag kanske inte känner så när vi väl träffas om du ´fattar..

jag är också på att segla men jag tror inte att vi kommer ha råd med båda ö-luffing och segling...

/ E

Borde plugga men...

E- jag är verkligen inte rätt person att säga det här men jag tycker verkligen att du ska gå. det är inte lika jobbigt som man tror. om det inte är så att du tror att du kommer spy honom i annsiktet av äckelhet som jag ofta känner.
JAG VILL OCKSÅ TILL NEW YORK! :D shit vad roligt!
jag coh S är ju inte heller där i påsk, men vi får ju ses nån helg innan eller efter i stället!
jag håller med F om att vi måste börja kolla resa redan nu. jag är FETT PÅ att segla nästa sommarn btw.

Juste, jag har fått en staker. det är en kompis som vill gå på dubbeldejt med mig och S och nu håller han på och sms:ar och ringer mig hela tiden. fett jobbigt. jag svarar inte och han sms:ar nya ändå. get a life liksom.
/M

NEW YOOOORK!!

Tjejer, tjejer!

Jag har glömt och berätta nu har vi beställt biljetter till fucking new york:)
Vi åker uförsig inte förrän på påsklovet men ändå.. Men det innebär att jag ej kommer kunna närvara i B-beach på påsklovet..

US and A here I come!!!!!!!!!

  / E

I like what I see..

Grymt jobbat tjejer, mycket uppdatering. Det gillar vi.

Girls, jag och (malin) behöver allvarlig hjälp.
Nu är dte så här att en kille S och M vet nog vem det är, jag berättade om honom när vi satt på bryggan i B-beach i början av sommaren. Han iaf vill fika med mig eller träffas. Jag bli rädd, haha. låter töntigt men jag får exakt samma känsla som dig M, "JAG VILL INTE" "VAD SKALL JAG KOMMA PÅ FÖR URSÄKT" osv. Jag får helt enkelt ta mig i kragen och strunta i klumpen i magen.. L hade lixom bara gjort det utan att ens blinka.. Snälla hjääälp!

Skall på kräftskiva imorgon, yippi:) På lördag skall jag och en av mina bästa kompisar träffa en kille som enligt henne "passar mig perfekt" Hon har till och med berättat det för honom att vi passar ihopp, vi har aldrig setts lixom.. Blir spännande;)

S-grym uppdatering och sjukt snygga kläder. Glad jag blir att du fick som du ville med jobbet, håller helt med dig, Kör hårt med stripsaken hahaa

F-vart håller du hus?

L-Ta ett djupt andetag i mellan åt, inte bra att stressa..

M- Ingen fara, men nu får du börja skriva igen. Du när du ringde mig jag fattade ingenting jag trode det var min väckarklocka haha.. Om jag svarade så var det nog i sömnen. JAg är inte alls anvensjuk på er att ni får gå ut lagligt, inte alls..

Älskar er / E

 P.S L, det är bättre med för korta inlägg än inga alls.

Vi fem på äventyr

 Förlåt förlåt förlåt mina älsklingar. Jag vet att jag inte har varit aktiv med bloggen på senaste tiden. Men nu är jag back on track.
Jag sa på ett trevligt sett nej till trollkareln, men då blev han tjatig, och då tappade jag verkligen intresset.  Jag blir äcklad av honom. precis som jag blev av han som var min första kyss ni vet?

Förlåt E om jag ringde och väckte dig i onsdags jag fattade inte riktigt vad som hände där :/ klockan var nog lite mer än vad jag trodde. Hade i alla fall en sjukt kul kväll på en as het nattklubb. :D Livet som 18 åring rockar verkligen då man kan festa på lill-lördagen också. sjukt mycket folk ute trots att det var vardag.

F min älskling du var inte med när vi var och såg Hancock. Men kommer ni ihåg hur vi pratade om att vi skulle bli som W.I.T.C.H tjejerna och ha hemliga superkrafter? Jag tänkte i alla fall på det när jag hittade den här bilden. det är vi 5: måne, stjärna, droppe, sol och blomma. Love you for life. /M

Alltid stressad:D hih

Att man aldrig kan ta det lungt:P haha. Jag ska skynda och plugga nu så jag hinner till sebbe! Har en ny grej att berätta så jag föreslår att ni ringer så snart ni ser det här:D. Älskar er !!!! hih detta inlägget är på tok för kort men det är bättre än inget! S du är alltid lika snygg! ;) /L

itsallaboutgossip



SNART IGEN. ÅH VAD JAG LÄNGTAR  
/ S

wereitwell

Hallå. Jag är på gott humör idag för jag fick mitt jobbschema som jag ville. Jobbar två gånger i veckan istället för tre men jobbar lite längre än tidigare på söndagar. Hellre jobba färre gånger men fler timmar.
Imorrn är det fredag, wihu! Den här veckan har gått så sjukt långsamt. Känns som om jag gått i skolan en måndad typ. Men nu är det i alla fall snart helg! Vet ni vad som händer imorn? Det är studentmössprovning! OMG! Har inte fattat att jag verkligen tar studenten i år, gymnasietiden har gått så sjukt fort. Vi har också börjar planera vår studentskiva. Jag har inte fattat att det är så nära, men det är det.
Jag har länge funderat på om jag ska börja stripteas (tror det stavas så). Då får man träna, samtidigt som man lär sig massa snygga moves, plus att det är skit kul! Snacka att komma i form, man kommer vilja träna hela tiden. Det är inte bara jag som funderat utan vi är några stycken som skulle vilja börja så vi tänkte prova på i helgen då det är öppethus. Visst låter det kul?
Vi måste börja med dagens outfit! Här är min i alla fall. Löv ju / S
 
   

40 year old virgin

I don´t think so..

  /E

hii girls

hej mina absoluta favoriter

det är verkligen ni som får mig på humor och det är verkligen ni som förstår mig.
jo alltså allt flyter på i skolan, itne så mkt läxor ÄN, det är den här tiden nu som lärarna vill att man ska lära känna varandra ni vet, så det är kul, ska på läger eller ja ska bort med klassen över en natt nsäta måndag, ska faktiskt bli skitkul:D
längar jättemkt efter er
jag dessutom kollat upp lite till somamren nästa år bland annat lite till seglarv. vilka är det som vill segla?
älskar er mest av alla
F

sara sätter färg



...och här kommer en på Lindsay Lohan för att hon är så jävla snygg

/ S

en cosmopolitan, tack!



Kollade igenom bloggen och såg att det var väldigt dåligt med bilder, så här kommer en på min första lagliga drink i Sverige. En Cosmopolitan såklart! ;)

aint no sunshine

hellu :) Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okej förutom att jag har ont i huvet och saknar er! Slutade halv tolv idag så jag åkte in till stan med B och luncha och shoppa och sen blev det en fika efter all heavy shopping (jag köpte dock bara ett skärp, men det var jätte fint!) Jag veeet jag ska spara men jag orkar inte göra det än, jag har en planering så jag kommer ha pengar till sommaren, lovar!
Den här första veckan har varit super slapp. Har inte börjat med alla lektioner än så har bara haft typ två lektioner om dagen. Imorn har jag bara en som börjar halv ett, skönt! Läxor? Huh, har ni redan fått det? stackars er...lyckos mig! ;D
Jag har ganska skönt schema i år faktiskt. Har inga jobbiga lektioner. Svenska är typ de enda "seriösa" ämnet men det har vi bara en gång i veckan. Mina kurser det här året är:
Bild
Form
Textkommunikation (Journalistik)
Design
Webbdesign
Psykologi
Filosofi (kommer bli skit flummigt)
Geografi
Svenska C
Kan ha något mer ämne men jag kommer inte riktigt ihåg..kan ha religion också. Men de här ämnena är över hela året så jag har vissa nu och vissa nästa termin.

L, vad kul att det går bra med träningen! Och du har rätt med sebbe, tänk inte för mycket utan ta dagen som den kommer. Tillslut kommer allt att falla på plats.
F och E, hoppas ni trivs bra med era nya klasser! F, stressa inte för mycker med skolan, du lever bara en gång och du är jätte duktig! Tack för de postiva tankarna E, behövs verkligen!
M, vart har du tagit vägen?

löv ju / S


sis in B-beach;) haha

Ahloa:D

Tjejer, tjejer.

Det är en del dystra miner här på blogg, lite för deppiga inlägg ibland. Så nu tänkte jag stoppa trenden..

Först och främst vill jag bara säga att allt handlar om rätt inställning. Det är dina tankar som styr din vardag. Går du upp på morgon och tänker på det possetiva saknerna med dagen så visst kommer du att må bra och älska livet istället för att bara tänka negativt. Skolan tillexempel, han och hon som har bäst bertyg är dom som går in med den rätta inställningen. Idag skall jag gå på lektionen för att lärna mig något. Isället för den vanligaste inställningen att bara sitta av lektionerna och hoppas att man klarar proven för stunden. Visst är det svårt att tänka så här jämt.. Men Om nikänner er deppiga så tänk bara att det är tankar som gör dig deppig.. Det är ni själva som styr tankarna..

Förlåt att detta blev ett lite flum meddelande men jag hoppas att ni förstår lite iaf:) 

L, M, S, F Jag älskar er!!!

/ E


VAD MAN KAN HATA SKOLAN IBLAND!

a det va väl det jag hade att säga :) /L

Rosa tofflor

hej snyggingar. Blir en liten snabbis nu för mean girls har börjat, så jag hinner inte svara på era inlägg men gör det sen! Idag har jag i alla fall varit i skolan, och sen åkte vi till ikea och köpte lite grejer till mitt rum. Jag köpte ett par jätte fina rosa tofflor :D wihu. hade bara två lekttioner idag, psykologi och design. Har fått jätte roliga ämnen, Design verkar vara super kul! jag får berätta mer sen för nu ska jag se på film! JAG ÄLSKAR ER / S

Aaaaaaaaj!

Idag hade jag så mycket mensvärk att jag inte pallade mer!! Bangade sista lektionen och någon tränng lär det inte bli:P.
Men jag sätter gång med pluggandet här hemma istället:P Det är imorgon vi har redovisningen:) men det ska nog gå vägen :DJag vill gå lundslingan i gassande sol nu!!  Det hade varit underbart!  Hur går det för er i skolan? några läxor än? eller? :)
hihih mkt roligt med pluggggg

aa jag gick nog in hit för att slippa skriva på mitt lilla tal. orkar inte, men måste illa nog. Puss mina änglar /L

Allt flyter.. braa:) fasst lite sjunker det också

Hej mina små sockersöta vänner! För mig och sebbe går det riktigt bra. I helgen kändes det underbart att ha pojkvän:)
hihih

Lista på det som flyter:

  • Hälsa: Jag är supernyttig! Det är jätte kul!! Har laddat med annanasburkar i rummet.
  • Träning: har varit på alla pass den här veckan och börjar känna motivation att slå mina fiender denna sesången.
  • Pojkvän: orka tänka för mycket på vad jag vill.. nu är det bara att köra på. Jagälskar ju honom
  • Skolan: skolämnena går super.. inget görs sista minuten än så länge:)

Lista på det som sjunker:

  • Det finns människor som man älskar som man inte får träffa så ofta:( (you are the one)
  • Det finns även de man inte kan sluta tycka väldigt illa om ;)
F: haha du, jag och korven thats it
S: ditt liv suger inte:) jag lovar!! Nu denna veckan e det blogg som gäller!
M: hoppasdu har ringt honom! annars;)
E: fika i veckan? helt seriöst så tror jag att jag vill med på insparksfesten. calling you soon

MISSING YOU ALL men det är väl inget nytt antar jag /Månen

Yooooo

hej tjejer:D
då skriver jag mitt andra inlägg, visst är jagf duktig:D
hoppas ni mår bra, jag mår bra, lite stressad över all skola men annars är det bra.
JAG SAKNAR ER oerhört mkt, jobbigt...

ja M bara kölr hårt för fan, för att lära känn anytt folk msåte man gör asånt, se på alla som går på dater
vad bra E att det känns bra o vad kul att du hittat nåogn som du klickat med
S jag vill också köpa höstkläder, men glöm ej Spara!!!!!!! tihi
L hoppas redovisningen för ettorna gick bra i fre:) jag är säker på att de5t gjorde det, du är så duktig

tjejer när ska vi kolla upp sommarens resa, det är sånt som msåte planeras, men jag vet itne hur länge innan man måste boka så att det är billigt, men vi ska ju ses på höstlovet eller huurr o då är det götet som gäller elloor:D jag vet itne om det är för sent att boka då kanske

ha det bäst älsklingar
F

Life will smile for you!

Tjena chokladpuddingar!

Förlåt för att jag inte skrivit på länge, men jag hr helt enkelt inte haft tid. Jag brukar inte vara tjejen som  "inte har tid" men det har varit så mycket nytt och nya intryck så jag har blivit snurrig i bollen.. Haha men nu är jag den vanliga igen.

Som ni kanske vet har jag ju börjat på gymnasiet. Det känns okej. Jag har bara gått i klassen i två dagar och jag vill inte dömma mina klasskamrater innan jag känner dom. Vi skall iaf ha en insparks fest som tydligen skall vara jätte rolig så det ser jag fram emot.

Första dagen var nervös men jag hittade en tjej som det klickade med på en gång så det känns jätte bra.

M: Träffa honom bara, bara gör det. Det är inte ens en stor grej. Det är ju inte så att du skall gifta dig med honom bara för att du ger honom en chans.

S: Gött jobbat att du är ute o springer inte illa, kämpa vidare med träningen!

F: Hur är den nya kassen? Hoppas den är bra. Vi kommer ju ta studenten med varnadra:)

L: Vi måste ses snart i veckan, båda går ju inne i stan. Går allt som de skall med sebbe?

Saknar er!!!!  ÄR SJUKT TAGGAD INFÖR HÖSTLOVET

/ E

Lundsrundan

första helgen efter skolstarten, skönt! Gick iof bara en riktig dag men ändå. Har precis varit ute och joggat så nu måste jag in i duchen innan det bär av till ***** landställe där det blir kräftskiva. När jag joggade så fantiserade jag mig bort till lundsrundan och önskade att jag gick där med någon av er. jag vill ha sommar och er nu! Men lite mysigt med hösten är det ju. Har laddat upp och köpt en massa fina koftor och sjalar! :) Nej nu måste jag skynda mig, ha det bäst! / S


"#¤%&/(()=?

jag har ont i huvudet. Första skoldagen idag. Var bara där i en halvtimme och fick papper och sånt skit. Hata min klass. Vi har en ny tjej från USA, en utbytesstudent. Ganska kul faktiskt. Åkte in till stan efter skolan och luncha och köpte lite fina grejer. Nu ska jag gå och se på rosa pantern.
My life sucks / S


Nu börjar skrivandet!!

Jag lovar stjärnan;) lita på mig. ett inlägg om dagen.. (synd att man inte kan gå in på skolan)

Jag har börjat skolan nu.. blääää Mgå till den där killen, träffa honom!! kom igen det kan ite hända något, en fika... om det skulle bli pinsamt behöver du aldrig träffa honom igen! Just do it! Grattis än en gån M och S! Hörde att ni haft det bra:). Men eller hur, vad är oddsen att det skulle vaara samma dag? ååååh vad irriterande. Höstkläder fillen? SPARA SPARA :D du klarar dig med de du har(L) hihih

nä men nu ska vi sätta igång ordentligt med skrivandet här.. det behöver inte vara så mkt varje gång! love you much

Lets get it on

Hej favoritbrudar, hu rgår egentligen skrivandet hmm haha jag ska inte säga nått men... hhaaha kom igen nu! antar att alla börjat i skolan nu eller kanske efter imorgon så har alla det. jag har i alla fall börjat nu och ja det känns okej. klart det kommer kännas tufft, det har det redan gjort fick ett sammanbrott, men jag tittar mot ljsuare tider, det känns som att allt kommer lösa sig
erika du får berätta om första dan! kommer gå hur bra som helst! jag vet det...:)
snart kommer hösten, ska ändå bli mysigt, köpa snygga höstkläder åhhh:) så kul!  åh haha jag måste fan hitta en kille hah
aja nu ska jag nanna ÄLSKAR ER
F

Dagen efter

Hej homies. Dags att komma in i de gamla vanorna då :)

jag har ångest, träffade en kille på krogen igår och han var sjukt söt. Men nu vill han ses och ni vet ju hur jag blir. Jag får panik det är inte ens roligt. jag vill inte träffa honom. Men sen blir jag så arg på mig själv att jag är en sån pussy och vill tvinga mig själv att träffa honom bara för att. men jag vet att jag inte kommer göra det ändå.

Jag vill bara att nån ska hoppa in i min kropp och få mig att tänka "skit samma jag har inget att göra ikväll, jag kan ju lika  gärna ge han en chans."
blä blä blä blä nsjkkkkkkkkk. han var ganska gammal btw.

jag kommer vara singel för alltid. /M

Happy birthday to me

ja må jag leva, ja må jag leva...


ett måste



Såg Narnia - prince Caspian på bio igår. Skit bra! Jag älskar ju verkligen sådana filmer. Jag är kär i Caspian och Peter.
/ S

fixa halvljuset

jaha, då var det jag igen då. Vi måste verkligen komma igång med den här bloggen igen tjejer! Det kommer "dö ut" om vi aldrig skriver. Det är ju så kul att läsa, men då måste alla skriva. En gång om dagen ska det vara, inte en gång i veckan. Förlåt för den sura starten men kom igen nu tjejer!
Imorgon fyller jag år, wajahoo! Då ska jag dra ut på kroogen! Helt lagligt. Känns bra. Fan att ni ska komma upp just den dagen då vi fyller år. Av alla dager liksom, vad är oddsen? Skulle ju så himla gärna vilja komma och kolla på er.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorrn. Hm. Jag får klura lite. Jag har i alla fall köpt ett par jätte fina nya pumps på rean! 99 kr kostade dem, sicket fynd. Jag har försten köpt en jätte fin ny skinn väska i ayia napa, så du kan få behålla din väska L. ;) Hoppas det går bra på tävlingen E och L! Och F, jag vill höra allt om din lover (och hur det har gått med den andra),
Glöm inte att ringa imorgon! Puss och kram
/ S

                                                          


work a holic

Hej mina under bara töser!
Nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag äter frukost. Två rostade mackor med ost och gurka. Gott. jag är depp depp depp. Känner verkligen exakt som du F. Snart börjar skolan och allt igen och den här sommaren har gått så sjukt fort! När jag tittar på alla bilderna blir jag bara mer depp. Tänk då, på just den bilden, så står jag verkligen och håller i er. Det var så självklart. Men nu är det inte det längre. Jag hatar det. Måste verkligen träffa er snart annars dör jag! Men vi har verkligen haft jätte kul i sommar! Jag har jobbat jätte mycket den här veckan sen jag kom hem från Ayia napa. Jag har ju varit borta så mycket och nu har typ alla andra semester utom jag så jag har jobbat mån tis ons, sen var jag ledig igår och idag ska jag jobba igen. I tisdags jobbade  jag 11.30-21.30! Det är för fan tio timmar! En sak att se fram emot är i alla fall vår födelsedag (som L tycks ha glömt bort :P) på söndag. Vi ska ha en jätte stor tjejmiddag i trädgården med partytält och jätte god mat och sen ska vi dra ut på krogen. Det kommer blir skit kul! Vasågoda att jag påminde er F och L om ni hade glömt ;) (E behöver jag inte påminna)
Men F och L vi måste ringas för jag vill veta allt om eran helg och så kan jag redogöra ayia napa också :)
Jag älskar er så mycket och vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade er. Kram/ S

Hemma, hemma, hemma, hemma

Okej, antar att det är min tur att skriva lite nu. Varför ska man behöva känna den här deppiga känslan? Jag har den också F! Jag har börjat städa mitt rum lite nu och då blir det en del gammalt skolpapper att sortera.. klumpen i magen bara växer.. tillslut klarade jag inte mer.. struntade i det och stte på en film :) haha

Jag tror faktiskt att vi har haft bästa sommaren på länge:)! Så mycket sol, bad, fest åååh jag dör vad lycklig jag känner mig när jag tänker på det. Jag och F har haft två helt UNDERBARA avslutningskvällar tillsammanns. (ni vet var de höll hus?) F fick en kille på köpet! hihihi han har sagt att hon är perfekta flickvännen och att han är kär! det ni!! Har ni tänkt på att vi är som en riktig saga..? SYSTRAR I JEANS helt seriöst för oss är det verklighet.

De här dagarna jag har varit hemma nu har jag spenderat med min pojkvän och på träningen. Ni vet alla att jag har tappat motivation till den, men jag har bestämmt mig för att göra ett ärligt försök nu! Jag ska börja i ny grupp så det blir som en nystart för mig. med min pojkvän känns det bra men behöver snacka om lite grejer över tel med er.

nu kommer jag till delen vi alla måste bli bättre på "the feed back"

F: Var du än befinner dig så har du alltid oss och vi tänker verkligen på dig! så tänker jag ofta om jag känner mig nere. Vi är inte borta bara för att vi är många mil från varandra. Separerade liv, jag vet.... men den här bloggen hjälper en hel del! Sedan när skolan kommer igång tycker jag att du riktigt ska gå in för den.. det är lite nu som du inte har så mkt att göra. NJUT av varge ledig stund!!!! du kommer behöva det sedan när du sitter lutad över fysik A! Jag lovar dig! Självklart krävs det planering om vi ska kunna åka. Mitt ego säger dock att vi ska ha två veckor helt själva bara vi<3 någon som håller med? Men F kolla upp om resor och sånt så börjar jag med! :D hur det än blir kommer det att vara vår livs resa:D

M och S: Tråkigt att behöva skriva ihop er mina älsklingar men det börjar bli sent och jag vill sova ;). Jag ringer er imorgon för jag vill också höra om resan!! Vill höra varje ditalj!! Jag har också roliga saker att berätta. Jag och E tävlar i stockholm i helgen! kolla upp om ni kan kolla på oss på söndag det hade varit ball!!

E: Snart sitter vi på en buss tillsammans på väg till tävlingen. Jag sparar allt tills den långa resan! Det kommer bli sjukt mysigt!!! LÄNGTAR!!!!!




HEj

idag är jag duktig och skriver: fast när jag tänker på allt får jag en klump i magen, nu är det över, allt som man väntat på, så jävla länge, allt är över, och nu dröjer det ett år till nästa sommar, fattar ni, detta är så sjukt jobbigt för mig! saknar er redan så att ja jag vet inte vad jag ska säga... förlåt för deppsnacket men allt är jobbigt
hade hoppats på att vi hade kunnat vara i en ålder då vi kunnat göra vad vi vill så vi slapp åka i från varandra.
jag är riktigt taggad på nästa sommar! så därför tycker jag att vi ska göra så här, berättade nämligen om våran ide om att öluffa för mina kompisar o så kom vi in på allt möjligt och så kom vi på iden om att vi då fem tjejer först öluffar eller nått en vecka o åker runt lite o sen stannar vi på någon av öarna, vi säger rhodos och ädr möter vi upp andra kompisar, typ mina tjejkompisar och era så träffas alla och festar:D så få rman in tåv resor i en! jag tycker i alla fall det låter kul! så får vi ändå dagar själv men ändå rejäla festdagar! det tål att tänkas på i alla fall! dessutom är det mkt vikigt tycker jag att vi hyr segelbåt nästa år tror verkligen på att det kan bli så sjukt kul:D jag ska fan kolla upp lite:D prata med pappa lite om det också! vi måste redan nu ladda upp inför nsäta sommar, det krävs mkt planering!
jag älskar er obeskrivligt
F

Girls just wanna have fun!

Hej svejs i lingonskogen!

Det var mig längesedan man skrev här må jag säga. Sommaren börjar nalka mot sitt slut.. Känns tungt!

M och S jag hoppas verkligen ni haft jätte kul i Napa:) Hade velat vara där och dansa till forever med dig sara meeer än gärna! Men det får bli nästa år eller vad säger ni? Vart skall vi åka?

Har precis pratat med S i telefonen och hon berättade om sin resa, lät mycket mysigt och rikitgt roligt!
Gillade biten med stippstänger och nurar;)

L och F ni har en del och berätta för oss andra, allt som hände i helgen! tell me now!

saknar er!

Tusen pussar och kramar / E

Motto: Uppdatera bör man annars dör man;)

Ayia fucking napa

tjejer tjejer nu är det dags att få in den här blogg vanan igen. Ett inlägg om dag är bra för magen eller hur!?
Nu är jag i alla fall hemma och går bara runt och gör absolut ingenting, så himla underbart! Har varit fullt ös hela veckan verkligen. Jag är förkyld och har ont i hela kroppen efter att ha dansat hela natten lång. Och vilken musik de hade! Det var så sjukt bra musik! E fatta vad jag ville ringa dig när Forever kom! Men jag hade inte min mobil med mig. Men jag tänkte på dig hela låten! Jag får berätta allt i detalj för er sen via telefon istället.
Hoppas att få se fyra nya inlägg nästa gång! Solstekta kramar / S


RSS 2.0