Saturday night fever

Ching pling! Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll igår. Jag var ju som sagt på en 20 års fest, och det var en väldigt händelse rik kväll om jag säger så. X antal kompisar spydde ner sig själva och däckade. Jag och Elinor hade ialla fall jätte kul och dansade så att fötterna svullnade. Efter att vi skickat hem alla dyngraka kompisar så var dte bara vi kvar. sen tog vi en taxi hem och så sov jag hos henne. Nästa dag vecks jag av att Isabella ringer och är irreterad för att jag är så seg. Hade ju helt glömt bort att jag skulle åka in till stan med henne. Men då var det bara att palla sig hemåt snabbt som sören för att sen åka in till stan igen. Men gissa vem jag träffade på bussen? Jesse! Åh han var så söt så jag ville äta upp honom! Men det gjorde jag inte, som tur var.
Sen gick jag i alla fall och letade efter en jätte fin t-shirt från gina tricot som jag jätte gärna vill ha men den verkar vara slut i hela jävla stockholm! Kom i alla fall hem med ett par sådana höga strumpor som L har och en ny ansiktskräm från Aco.
Nu ska jag hjälpa mamma att göra världens godaste kakor och sen ska jag på bio och se National Treasure med Mikaela. (tror ni fattar vem)
E, tänk på att det bara är en dag kvar, det klarar du! Och jag håller helt med dig om att L ska låta det flyta på och se vad som händer. Du får se vad som känns bäst helt enkelt!
Hoppas ni får en trevlig kväll!
KRAM / S


Allting Snurrar

Hej mina sötaste vänner! Jag saknar er riktigt mycket nu. Det känns nästan värre när ni är "nära" här hemma också om ni förstår min poeng. Man påminns om milen mellan oss..

Allting snurrar för mig nu. Varför kan jag aldrig få bättre kontroll över mitt liv? Jag står lixom alltid och vinglar på en fot.. Det känns väldigt bra när du säger så E " låt det flyta på/ se vad som händer". Det får mig av någon anledning att känna mig bättre till mods. Det är precis som att jag inte hinner med vad som händer i mitt eget liv! Det mesta händer i en overklig dimma. Känner ni också så ibland?

Igår var jag ute med Fredrik som alla vet. Det blev fest med 6 personer :P haha. Ring mig om ni är nyfikna på vad som hände mer ;). Kom du iväg på 20års-festen S? Jag vill veta vad som har hänt! Väntar på ett VÄLDIGT LÅÅÅÅNGT inlägg från F nu! Känner du dig ivägen på jobbet E? Eller skrev du bara så? Vad händer idag för alla? Jag ska chilla ikväll med plugg, taccos och en Mimi här också :D Det blir kanske bio imorgon med Victor "nu snackar vi ett år yngre"... herre gud! <3 miss you   /L

Victoria Secret Bikinis

super fina bikinis från Victoria Secret! Ifall gud finns där uppe, ge mig en bikini, snälla! (undra om man får kropparna på köpet?)                                                                                                                                     image14image15image16

/ E

Thank god it´s Friday!

Bonjour Älsklingar!!

Thank god it´s friday, eller? Kanke för er men jag skall ju jobba imorgon också, jag börjar verkligen tröttna på det nu. Gå dit känna sig  ivägen och tjäna uselt... men jag skall försöka hitta livsglädjen och stuttsa in i den lilla affären och ha ett leende av guld! Jag är verkligen ledsen men jag kan verkligen inte stava, ni får ursäkta mig.. Ni får titt alite mellan fingrarna när ni läser mina inlägg;) M du ger verkligen kloka råd, jag tycker att du blivit bättre på att sluta tänka så mycket också! Mycket bra M! S, jag lovar dig att ´Jessy inte kommer banga dig hur du än bär dig åt bara du visar dig intreserad, okej?L, jag tycker inte att du skall tänka så mycket ifall du kanske känner lite mer för ä kill kompis, jag tycker att du bara skall låta det flyta på och se vadrt du hamnar, antingen är ni bara vänner eller så är ni mer. Men jag kan lova dig att ifall ni är mer än vänner så kommer det lösa sig av sig självt!

Vart är F? vet någon det? KAn någon bara göra klart för mig om vi kommenterar i inläggen? Jag tycker att vi skall kommentera här,  och sedan om man bara har något litet och säga eller om man inte vill göra ett inlägg kan man skriva i "kommentar rutan" ok?

Denna blogg är genialisk! Nu känns det som att vi inte är så långt ifrån vrandra ändåå!

Saknar mina änglar /E


Äntligen Fredag

Hej mina sockerbullar!
Nu är det fredag, men jag har ju haft lov hela veckan så dte är väl inte så stor skillnad. Men det kansek betyder att F kan börja skriva lite nu när hon inte har skola att skylla på!
Kul att du hade en trevlig kväll med Fredrik L! Jag håller med och hennes kloka råd. Du får väl ta dig en rejäl tankeställare.
Idag blir en ganska hetsig dag. Först ska jag städa, sen träna. Hade tänkt att hinna sola också men det får jag nog hoppa över. Sen ska jag ta tag i min Eng bok som jag bara har läst ett kapitel på ( den ska vara utläst på måndag ) Sen ska jag palla mig till mitt jobb, och sen därifrån ska jag försöka ta mig till en 20-års fest som jag inte vet vart den är. Och jag hinner inte åka hem så jag får ta med mig party kläderna till jobbet  och stå ut med den snygga kepsfrisyren jag kommer att få. Hoppas ni får en super trevlig fredag!
KRAM / S


Länk

Jag hittade en kul länk. Skriv in något namn i rutorna. Pax för killen med rumpan. http://www.tatuagemdaboa.com.br/
/M

Torsdag kväll

Hej pinglor. Jag sitter här och skriver och tittar på vänner, alltså fy fan vad kul det är. Jag har ont i magen av skrattkrammp. Idag har jag jobbat sen kl13.00. Jag var ensam tjej och ensam svensk idag, så när jag kom hem var jag nära på att hälsa pappa med "tjoo broder, gitta från dörren." De är as shysta och går omkring och pussar på varandra hela tiden. :)
Jag tycker att du alltid är lite små kär i dina killkompisar L, ;)  så självklart kan du vara det. Är det starka kännslor du har? För om jag känner dig rätt så är det inte det. Och om man umgås såpast mycket som ni gör och sover tillsammans och så är det nog rätt lätt att bli sugen på att göra något mer. Ja, jag vill jätte gärna träffa honom! vi får göra det när vi kommer ner till Gbg :) L, tänk på vad som hände med ditt ex, vi kan kalla honom Mikael. Du ska inte vara tillsammans med någon du inte är säker på vilket du inte var då heller. Men kärlek kan också komma efter ett tag. Men du måste känna efter om du bara är med honom för att, det är t.ex. kanske spännande med någon som är äldre, eller om du verkligen gillar honom.
Jag är fett på att vara nyttig! åt faktiskt gröt och en hallon smoothie till frukost i morse, lax till lunch och banan som mellanmål. :) Ska försöka tränamer också. Jag var ute och sprang igår, jävligt kallt.
S, jag vet att du kan få honom, han ville ju ha dig förut. Ge den där lösaktiga @*//* vad hon tål. ELLER så väntar du bara på att hon dumpat honom, om hon nu byter ragg hela tiden, och när han sedan är hjärtekrossad och behöver någon att hålla om är du där och tnyttjar det. As bra plan. 
Hörs senare tjejer. Jag saknar er.
/M

Godmorgon!

Jag har precis ätit frukost och sitter här i mitt stökiga rum (det blev aldrig någon städning igår). Mitt nyttiga liv ska ta sin början. Jag återkommer med en lista på lite regler jag ska följa. Jag känner att det är dax att göra något med dagen. Har precis pratat med M och S i tel. Vi vill att F uppdaterar lite oftare! Vill veta vad som händer!! Det är fortfarande snö utanför mitt fönster.. Longing for spring!

  • Städa
  • göra en smoothi (hallon- och mangosmak)
  • Kolla upp när mina favvotjejer kan komma till gbg
  • Plugga
  • Träna (har lite ont i halsen så jag får se)
  • Gå ut och äta middag med Fredrik
  • Träffa Mimi?                                                                              /L
image13

Sweet day

Hej sötnosar.. :)  Sebastian sov här inatt "min bästa killkompis". Mina föräldrar var i B-beach. Det tog lång tid innan vi orkade oss upp och då fick vi laga mat och stressa till träningen.. haha den började kl 16:00 så då fattar ni att det blev sent igår. Kan man vara lite småkär i sin killkompis?? Vi skulle nog passat ihop, men nu har vi blivit så otroligt bra vänner! M och S ni måste träffa honom! Ge inte upp nu tjejer med killarna. Det är aldrig försent! ;) Jag vill veta mer detaljer om allas planer. Fredrik har bjudit mig på middag imorgon btw. Vet inte hur allt det där känns... han är ju hur snäll och go som helst men något saknas.

Det känns så otroligt skönt att vi har skaffat en blogg för nu kan vi hålla kontakten mycket bättre. Vem hinner ringa er under samma kväll med tretusen läxor framför sig? Nu blir vi uppdaterade om varandras liv hela tiden!
Imorgon ska mitt nyttiga liv börja så att alla vet! (den har ni aldrig hört från mig innan) Någon som hänger på?

Vi måste ses snart  E och köpa en sånn jeansjacka som S har.  Vem är H? ring mig om det inte går att förklara bättre här. Ska städa nu. Mitt rum ska skina!         ÄLSKAR ER <3      / L

Helvete

Juste! Det verkar som om Jesse har tagit några väldigt långa promenader med en viss person. och inte är det jag. Dock säger alla att denna tjej byter killar varje vecka så jag hoppas innerligt att hon skuttar vidare till nästa offer snart, annars blir det konkurens, för jag tänker fan i mig inte ge upp! KRAM / S

tjing

Godmorgon töser, eller ska jag kanske säga god eftermiddag? Har precis kommit hem från Isabella. Vi var uppe hela natten igår och gjorde upp en plan om hur jag ska få min superstjärna. ;) Så nu är det bara att börja arbeta för min del! Hur går det för er? Och E, har du hittat någon loverboy än? Jobbet gick jätte bra igår, en liten hake bara är att chefen vill att jag ska jobba på fredagar. Då slutar jag vid halv nio så jag hinner ju gå ut efter det men det blir ju ganska jobbigt. Men jag får prova ett tag i alla fall och se hur det går. För dte är ju ändå skönt att jag har nästan hela skolveckan ledig så jag kan plugga, träna osv. Dagens planer är i alla fall att träna och börja läsa på min eng bok som ska vara färdig när skolan börjar. Synd för mig. Jätte söta jackor föresten E! Och en sak vill jag ha klar för mig, hur gör vi med kommentarerna fär alla gör ju olika?
 KRAM  / S

sara loverboy 

God Morgon!

Nu tänkte jag ta och äta lite frulle innan jag sticker iväg till jobbet. Det låter så moget att säga så haha. Jag tänkte lägga up lite bilder på ny köpte saker! Vet ni, idag skall ag äta sushi (stavas det så'?) Vem var det som skrev MK inlägget? hörs när jag kommer hem /E

Fin Fina sommar jackor..

.... från topshop




/E

söt!

Denna tjej är nästan lika snygg som oss;)


Dagens look    F, jag sprutade på mig Valentino i dag! Jag är kär hahaha
                                                                                                          /E

:)

Tjena Älsklingar!
Har haft en hektiskdag idag! Först till jobbet, sedan direkt till träning och sedan till et möte! och nu sitter jag här framför datorn och längtar efter er! Vet ni vad, ni är dem jag kan lita mest på, ni är dem jag har roligast med, ni är dem jag äslkar mest, ni är dem som kommer vara tärnor på mitt bröllop! JAG HOPPAS ATT VI ALLTID KOMMER VARA VÄNNER! 

Jag fattar inte! skall vi kommentera eller skirva til varan i inlägg?
/E

Eh.

Öh. Drömde o John i förrgår natt, glömde berätta. Han kom fram till mig i skolan och gav mig en broschyr om honom själv. Där stod allt om honom. Helt sjukt. och så frågade han om vi skulle gå ut. men han var helt finnig coh ful(vilket han verkligen inte är omg ni ska se honom jag smälter) så jag ville typ inte. Så nu har jag en äcklig bild av honom i huvudet :/

Träffade två kompisar på väg hem från stan som bjöd med mig hem till en snubbe som känner Martin (han som är ett år yngre) så han kommer vara där :) Så ikväll gäller det tjejer. Wish me luck.
/M

Måste ha

Hej tjejer. Hittade de här bilderna och jag bara måste lägga upp dem. Så snyggt med höga strumpor, speciellt med bara ben under. ska inköpas idag, både gråa och svarta. Hoppas du trivs i dina L!
/M





Sara Jessica Parker


Sara Jessica Parker

chi ching

Hej töser! Pratade precis med L i telefon och vi bestämde att vi skulle kommentera här i stället. Sitter och segar framför datorn, har inte så mycket att göra men ska snart ge mig i väg för att träna och sen ska jag jobba. Bara andra gången där så önska mig lycka till! Ska försöka hinna med att köpa en jätte fin t-shirt som jag spanat in också. Lägger upp några bilder på min nya fina jeansjacka så ni ser hur den ser ut. Saknar er redan! / S


jeansjackan jeansjackan

Så långt bort igen, men alltid lika nära

Hej mina sötnosar! Kommer precis hem från mimi "hon som ni träffar ofta". Vi var hos fredrik igår och försökte komma in på krogen, haha jag har ju lyckats med honom innan men nu när mimi var med fungerade det inte. Det va så sjukt pinsamt. De som hade hand om stället frågade om vi hade leg, men det hade vi ju inte.. Det satt massa snygga killar på borden runt oss när de kom och frågade. Vi försökte på två ställen men det slutade med filmkväll och champagne hos Fredrik.

tjejer ska vi kommentera eller ska vi svara här? vad blir lättast?? De tror alltså att du rangordnade din tjejmiddag (E)? Ligger det någon sanning i det om du är ärlig?? (jag fick hedersplats) ;). Nä men det är taskigt av dem att tro det.. Vilka säger det? Bara så ni vet hade jag hur goa tjejer som helst på min tjejmiddag<3
Jag saknar er fruktansvärt mkt redan!! Tack för världens bästa påsk!!

/ L

See You Soon

Coldplay sjunger det som jag försöker intala mig, "I See You Soon...". Just nu känner jag mig så himla långt borta från er, och det är för jävligt! Kan vi inte bara bo i den taklägenhet i New York City som vi drömmer om, just nu! TJILLA tjejer så ses om några veckor!
Puss Och Kram F

Borta bra hemma bäst?!

Nej, inte om "hemma" är utan er! saknar er redan! Idag har jag fått höra av en av mina kompisar trott att jag rangårdande min bordsplacering på min tjejmiddag! Blir så jävla besviken på dem! Det känns trygt att man har riktiga vänner som er! ses snart! glöm inte och uppdatera!
snöpussar från E


Hemma igen

Här är det första inlägget tjejer! Tack för en underbar påskhelg med er! Här i Sthlm så är det vinterland, allt är snötäckt! Ha det bäst, och L, grattis på födelsedagen igen!
Over and out / S och M


RSS 2.0